FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Prima reacție a specialistului după transferul lui Bălgrădean! Duckadam nu-l menajează și face un anunț surpriză: "Așa poate fi cu Lazio"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 20:07

Președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a vorbit despre transferul lui Cristi Bălgrădean, pe care nu-l vede cu ochi prea buni. În schimb, crede că Nicolae Dică trebuie să-i mai dea o șansă lui Vlad, chiar dacă nu-l scoate din ecuație pe Stăncioiu. 

"Cu Lazio poate să joace Stăncioiu, care e pe listă. Dar eu cred că i se va mai da o șansă lui Vlad. În acel 1-0 a contribuit și el mult, prin felul în care a apărat", a zis Duckadam la TV Digi Sport.

Ce spune despre Bălgrădean:

"A fost, într-adevăr, la şcoala care-mi poartă numele de la Semlac. A făcut antrenamente individuale, dar n-a jucat, n-a fost legitimat. A venit să inveţe mai mult!. A venit vreo două veri la rând, el fiind din Sânnicolau Mare.

Sincer să fiu, chiar dacă Bălgrădean a plecat de la şcoala mea de fotbal, nu i-am prevăzut un viitor prea mare. Însă ambiţia lui mi-a dat pronosticul peste cap", a spus Duckadam pentru Libertatea. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10208275181896603
Petrisor Ianole  •  20 Februarie 2018, 15:57

Daca Steaua va pierde anul asta campionatul,si il va pierde datorita politicii si mutarilor pe care voi leati facut cind lati vindut pe Tanase nu stiati cum sa mai scapati de el , iar acum nu pot sa cred ca lati adus din nou,lati dat pe NITA ca sa luati pe cine pe Bilgradean,lati adus pe Gaman pentru ce ca daca stam bine sa ne uitam 3 goluri sunt din cauza lui Gaman nu ale lui Vlad.Halal politica mai faci Meme,si sa nu mai vb ca vati zgicit la bani in loc sal aduceti pe DAN PETRESCU lati adus pe Dica asta.

513010058870127
Pop Vasile  •  20 Februarie 2018, 10:27

Fostul DINAMOVIST este cel mai slab portar din lotul FCSB . Nu va face multi purici aici . Il imprumuta rapid CIOBANUL la CLINCENI sau undeva aiurea . Eu cred ca a facut rau ca a venit . Sigur s-a uitat la bani ...

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Februarie 2018, 08:08

Niciodata sa nu spuneti niciodata .Domnule Duckadam . Mai bine mai tarziu decat niciodata. Parol. Parca vad dupa ce va incasa vreun gol.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează