FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

Prima reacție de la CFR, după răbufnirea lui Alex Ioniță: "El știe asta foarte clar"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 15:14

După CSU Craiova - CFR Cluj, 0-0, mijlocașul Alex Ioniță II a avut mai multe declarații tari la adresa antrenorului Dan Petrescu (Detalii aici).

Bogdan Mara, managerul sportiv al clujenilor, a vorbit despre ieșirea nervoasă a jucătorului 23 de ani și a spus că acesta nu va fi pedepsit de antrenorul clujenilor.

"Eu zic că Ioniță nu va avea de suferit. Nu au fost declarații exagerate. Este normal să își dorească să joace mai mult. S-a decis în ultimul moment dacă el sau Păun să joace în acest meci.

În timpul săptămânii s-au încercat mai multe variante. Alex știe că ne băzăm pe el. Pănă la final cred că va reuși să joace mai multe meciuri ca titular și să ne ajute să câștigăm campionatul", a spus Bogdan Mara la Pro X.

5
a jucat Ioniță II la CFR Cluj, echipă la care s-a transferat în iarnă

"Ioniță nu ar trebui să facă astfel de declarații. S-ar putea să aibă de suferit"
Dorinel Munteanu, fost antrenor la CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
daniaania
daniaania  •  02 Aprilie 2018, 09:39

Are dreptate Ionita, din pacate jocul modest al echipei mai ales in careu ne va costa.

maxp
maxp  •  01 Aprilie 2018, 23:31
Postat de Flavius Pop pe 01 Aprilie 2018, 20:00

Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dar de cand a venit la CFR sa batut mingea de el !!Nu a creat nimic si parca fuge cu un sac in spate !!Cat priveste antrenorul mi-e rusine ca echipa mea joaca foarte defensiv si la intamplare !!Forta CFR !!

A jucat 2 meciuri ca titular, intr-o echipa noua, despre care si tu zici ca joaca la intamplare. CFR-ul pierde titlul pe mana ei si mai si scoate din forma un jucator ce chiar ar putea ajuta mult inclusiv echipa nationala. Si-a aratat si Petrescu limitele in antrenorat, ca multi altii, stie cam un singur lucru, nu te poti numi antrenor si nu meriti sa castigi sute de mii de euro sau chiar milioane de euro pentru asta.

777225422466991
Flavius Pop  •  01 Aprilie 2018, 20:00

Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dar de cand a venit la CFR sa batut mingea de el !!Nu a creat nimic si parca fuge cu un sac in spate !!Cat priveste antrenorul mi-e rusine ca echipa mea joaca foarte defensiv si la intamplare !!Forta CFR !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează