FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Primă specială pentru Voluntari dacă echipa va rămâne în Liga 1! E a doua cea mai mare din istoria clubului

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2018 13:35

Oficialii echipei FC Voluntari fac toate eforturile pentru ca echipa antrenată de Adrian Mutu să rămână în primul eșalon competițional după dubla de baraj cu dâmbovițenii de la Chindia.

Florin Cernat și compania vor evolua pe o primă consistenă pusă la bătaie de conducerea grupării ilfovene.

”Am mare încredere că vom rămâne în prima divizie și că vom remedia, în campionatul următor, toate neajunsurile care ne-au trimis la baraj.

Jucătorii vor evolua pe o primă mare, a doua ca importanță din istoria clubului după cea oferită la câștigarea Cupei României”, a precizat Robert Gherghe, directorul general executiv al FC Voluntari, la Sport Total FM.

30.000 €este prima totală pe care o vor împărți jucătorii dacă vor rămâne în Liga 1

Primul meci dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă 9 iunie, la Voluntari, de la ora 19:00, iar returul se va disputa la Târgoviște, miercurea viitoare, 13 iunie. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
113057495799230
Dorin Dorin  •  07 Iunie 2018, 16:21

are bani Pandele !

minell73
minell73  •  07 Iunie 2018, 14:11

Asa cum au ajuns la baraj in urma unui abuz, asa va fi si in meciul decisiv. Traiadca echipele de la tara din liga 1.Platiti taxele si impozitele, pentru ca aceste echipe donatoare de puncte sa isi faca treaba.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează