FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Scenariu incredibil în play-out » Poate retrograda direct chiar dacă își câștigă ambele meciuri rămase! Prime uriașe promise pentru salvare

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2024 11:48 / Actualizat joi, 02 mai 2024 19:03

Șefii Politehnicii Iași fac orice este posibil pentru ca echipa să se salveze de la retrogradare. Capii clubului au avut o discuție cu liderii vestiarului în urma cărora s-a stabilit că dacă echipa va fi menținută în prima ligă, fotbaliștii vor stabili bonusul de îndeplinire a obiectivului!

Informația, obținută pe surse de GSP, a fost confirmată de managerul lui Poli Iași, Florin Briaur.

Dan Șucu a decis cine va fi noul director sportiv de la Rapid » Daniel Niculae pleacă! + detalii incredibile din interior: „Picătura finală!”
Rapid
Dan Șucu a decis cine va fi noul director sportiv de la Rapid » Daniel Niculae pleacă! + detalii incredibile din interior: „Picătura finală!”

Care sunt primele normale la Poli Iași?

Conform Regulamentului de Ordine Interioară a clubului, în startul campionatului jucătorii ieșeni aveau o primă de 200 de euro pentru fiecare punct câștigat.

Jumătate din sumă urma să fie plătită lunar, iar jumătate la finalul sezonului, în cazul îndeplinirii obiectivului, clasarea în primele zece echipe. Prăbușirea echipei a bulversat însă sistemul de premiere. Drept urmare, pentru a-i stimula pe jucători, șefii Politehnicii au promis și prime de 2.000 de euro pentru o victorie.

Poli Iași se poate salva cu un punct, poate retrograda cu șase!

După eșecul cu UTA, de duminică, Poli nu mai e la mâna ei nici pentru a prinde barajul. Calculele retrogradării sunt foarte complicate. Iașiul se poate chiar salva direct sau poate prinde barajul și cu un singur punct în ultimele două runde, când va juca la Sibiu și acasă, cu Petrolul. Asta dacă FC U Craiova 1948 și Dinamo pierd ambele meciuri rămase de disputat.

Totodată, Politehnica ar putea retrograda direct și dacă mai obține șase puncte. Acest lucru s-ar întâmpla dacă FCU Craiova învinge în ultimele etape, Botoșani și Voluntari fac egal în meci direct în penultima rundă și bat în ultima etapă, iar Petrolul nu pierde cu Oțelul în runda următoare.

Calculele retrogradării din Superligă

Dar iată programul complet al echipelor amenințate cu retrogradarea în ultimele etape.

  • Petrolul: Oțelul (acasă), Poli (deplasare).
  • FC Botoșani: Voluntari (acasă), Oțelul (deplasare)
  • FC Voluntari: Botoșani (deplasare), U Cluj (acasă)
  • FCU Craiova: UTA (deplasare), Hermannstadt (acasă)
  • Dinamo: U Cluj (deplasare), UTA (acasă)
  • Poli: Hermannstadt (deplasare), Petrolul (acasă)

În caz de egalitate de puncte, este avantajată Voluntari, singura echipă din cele șase amintite care nu a beneficiat de rotunjirea punctelor. Apoi, se ia în calcul numărul de puncte acumulat în sezonul regulat. La acest criteriu, ordinea va fi Petrolul, Poli, FCU, Dinamo și Botoșani. Primele patru clasate din play-out, UTA, Oțelul, Hermannstadt și U Cluj, sunt salvate matematic de la retrogradare.

Citește și:

Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica: „Nu poate să vină la noi. Nu o să vină niciodată!”
FCSB
Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica: „Nu poate să vină la noi. Nu o să vină niciodată!”
Clasamentul care ar salva Dinamo: ce s-a întâmplat în mandatul lui Zeljko Kopic în alb-roșu
DINAMO
Clasamentul care ar salva Dinamo: ce s-a întâmplat în mandatul lui Zeljko Kopic în alb-roșu

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (46)
concret
concret  •  05 Mai 2024, 18:58
Postat de ChuckRhoades pe 04 Mai 2024, 10:57

care voi,ca esti singur,si la celalat articol suntem vreo 3-4 care te umilim non stop,dai reply dar nu ai cum sa faci fatza la atatia. deja esti in urma si cu fratele stelist alexh. ha ha ha. qed.

Tu si cu porstanul ala de alexh aveti umilinta in sange, va luati umilinta in continuu. Ala e al doilea cel mai mare incult de pe forumul asta dupa tine. Diferenta e ca tu esti si psi...

concret
concret  •  05 Mai 2024, 18:56
Postat de ChuckRhoades pe 04 Mai 2024, 10:58

eu nu ma cenzurez,pentru mine este foarte importanta libera exprimare. daca trebuie sa schimb conturile actuale ca pe sosete,este o problema mica. grav ar fi daca ar trebui sa imi tot fac altele. dar eu doar le "rulez". qed ca te umielsc non stop. ha ha ha. tu la primul bann,dispari de pe gsp.

Hahahah, te-am adus unde am vrut repetent low-life. Numai un individ cu grave probleme recunoaste ca isi schimba conturile ca pe sosete aici. Ce placere sa vad cum te auto-umilesti de fiecare data, randumb. :))) Pentru tine ar fi fost foarte important sa te tii de ceea ce iti recomandasera doctorii. Ai mai fi avut o sansa.

concret
concret  •  05 Mai 2024, 18:54
Postat de ChuckRhoades pe 04 Mai 2024, 10:56

pai fix aia este ca la paroximativ 50% din commenturi nu mi-ai mai dat reply,deci eu am castigat. nu ai cum sa castigi vreodata un asemenea meci cu mine. nu l-a castigat nimeni,eu am ultimul cuvant cu tine pentru ca sunt mai inteligent de 10 ori si am si dreptate. qed.

Tu nu ai cum sa ai ultimul cuvant nici versus o musca, repetent low-life. Nu uita... unde nu ti-am mai raspuns nu a fost nevoie, te-am adus de fiecare data unde am vrut, sa vada toti cat esti de psi...

Vezi toate comentariile (46)
Comentează