Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 17:26

Astra a definitivat transferul atacantului de 32 de ani, Anthony Le Tallec. Fotbalistul cotat de transfermarkt la 600.000 de euro a ajuns în România și a oferit primele detalii. 

"Antrenorul m-a dorit foarte mult. A fost prima opțiune pentru mine. Astra va juca în Europa League, a contat și asta. M-am interesat înainte să vin, am sunat câțiva fotbaliști din România.

Știam de Astra că a jucat bine cu West Ham și AS Roma. Acum au plecat mulți fotbaliști, știu asta, antrenorul e nevoit să construiască o echipă nouă. Eu am încredere că se poate face asta.

Sunt ambițios și vreau să le arăt tuturor celor de aici, din România, că sunt un atacant bun. Vreau să dau multe goluri și pase de gol.

În România sunt 5-6 echipe bune. Am jucat împotriva Stelei. Știu că românii iubesc mult acest club. Poate anul ăsta vor fi mulți oameni care vor iubi și Astra. Am semnat pe 2 ani cu opțiune de prelungire", a zis Le Tallec pentru TV Dolce Sport.

Francezul Le Tallec a mai evoluat pe rând la Le Havre, Saint-Etienne, Sunderland, Sochaux, Le Mans, Auxerre, Valenciennes, iar în această vară s-a despărțit de Atromitos pentru care a marcat șase goluri în 26 de jocuri.

Le Tallec a fost în lotul lui Liverpool care a câștigat UEFA Champions League în sezonul 2004-2005, iar în sezonul 2006-2007 a cucerit Cupa Franței cu Sochaux.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”