FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Primele negocieri eșuate pentru Nicolae Dică: "E alegerea lor dacă s-a ajuns la un acord cu Falub"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 15:28

Nicolae Dică a negociat preluarea Concordiei Chiajna. Oficialii ilfoveni ar fi preferat varianta Adrian Falup, după ce aseară au anunțat despărțirea de Dorinel Munteanu.

Nicolae Dică nu poate sta departe de fotbal. Imediat după despărțirea de FCSB, tehnicianul de 38 de ani și-a manifestat interesul de a reveni pe bancă. Chiajna a fost prima variantă. Astăzi a căzut, după ce ilfovenii s-au înțeles cu Adrian Falub.

"Au fost discuţii cu Chiajna, e alegerea lor dacă s-a ajuns la un acord cu Falub. Dacă nu s-a ajuns la o înţelegere, nu mai contează cauzele, au fost nişte discuţii şi atât. Vreau să antrenez cât mai repede, le mulţumesc celor de la Concordia că s-au gândit la mine", a declarat Dică pentru Prosport.

Vezi și: 

Dică se ține de glume după ce a fost concediat de Becali: "Asta e diferența dintre mine și Mourinho"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează