FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Primele reacții după retrogradarea celor de la ACS Poli! Raț s-ar putea retrage + jucătorii își anunță plecarea

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2018 23:32

Răzvan Raț și Andrei Artean au vorbit după retrogradarea celor de la ACS Poli. Primul anunță că s-ar putea retrage în această vară, în timp ce al doilea și-a anunțat plecarea de la echipă, lucru pe care îl vor mai face câțiva colegi de-ai săi. 

"Nici noi nu mai credeam într-o minune. A fost aproape, n-a fost să fie, asta este. E mai puțin important că am câștigat, important era să ne respectăm noi ca fotbaliști.

Cu părere de rău Timișoara ajunge în Liga a 2-a, chiar dacă poate nu merita să cadă. E dezamăgitoare această retrogradare.

Nu știu ce voi face mai departe. Nu știu unde voi juca, dacă mai voi mai juca. Vom vedea, depinde de ce va apărea pe parcursul acestei vacanțe", a zis Răzvan Raț la TV Digi Sport.

CE A ZIS ARTEAN:

"Noi suntem vinovați, n-am câștigat 16 etape. Ok, au fost și probleme, ăsta a fost un alt factor. N-am crezut niciodată că putem retrograda. Asta este viața de fotbalist, uneori te salvezi, alteori pici. Altele sunt nenorocirile în viață. Fiecare își va vedea de drum. Unii vor pleca, alții vor rămâne, cei care rămân sper să se salveze", a zis Artean la LookTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
polistul68
polistul68  •  03 Iunie 2018, 09:39
Postat de zecs93 pe 03 Iunie 2018, 04:45

si cand te gandesti ca rat a preferat sa mearga la timisoara, asta e, iti treci in c.v o retrogradare, Dinamo nu a fost buna de tine, mai bine ca n ai ramas, asa avem sansa sa aducem un fundas stanga de valoare !!!

Pt 10.000 de euro....la interviuri dupa meci, il durea in pix...el a facut ce i place...

zecs93
zecs93  •  03 Iunie 2018, 04:45

si cand te gandesti ca rat a preferat sa mearga la timisoara, asta e, iti treci in c.v o retrogradare, Dinamo nu a fost buna de tine, mai bine ca n ai ramas, asa avem sansa sa aducem un fundas stanga de valoare !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează