FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Primul fotbalist de pe lista lui Gigi Becali care-l refuză pe patronul Stelei: "Vreau să rămîn la echipa mea"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2015 21:17

William De Amorim, unul dintre fotbaliştii pe care-i doreşte Gigi Becali la Steaua începînd din vară, a refuzat campioana.

Mijlocaşul Astrei recunoaşte că e onorat de oferta Stelei, însă anunţă că dorinţa sa este de a rămîne la clubul giurgiuvean.

"Sîntem cu un pas în Europa League, este o victorie mare pentru noi. Nu stăm cu gîndul la problemele financiare de la club, sîntem jucători profesionişti. Deşi sînt onorat de oferta Stelei, vreau să rămîn la Astra atît cît se doreşte păstrarea mea. Mă încîntă dorinţa lor, dar momentan nu ştiu nimic", a declarat de Amorim la Dolce Sport.

Ei sînt jucătorii doriţi de Becali: Gregory Tade (CFR Cluj), William De Amorim, Constantin Budescu (ambii Astra Giurgiu), Sony Alcenat, Teixeira, Toto Tamuz (Petrolul) şi Robert Veselovsky (U Cluj).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Mai 2015, 18:18
Postat de travka pe 11 Mai 2015, 22:52

chipciu are 40.000 deci se gasesc bani si pt Tade nu iti face griji

Chipciu are jumatate din suma aia acum si o sa revina la 8-10 mii , altfel pleaca ! Si altii la fel....

khal_37
khal_37  •  12 Mai 2015, 12:33

Ia uite cum l-a refuzat pe Becali De Amorim: ,,Deşi sînt onorat de oferta Stelei, vreau să rămîn la Astra atît cît se doreşte păstrarea mea. Mă încîntă dorinţa lor, dar momentan nu ştiu nimic"

adrian_hora
adrian_hora  •  12 Mai 2015, 10:33

te referi la astra probabil :)

Vezi toate comentariile (23)
Comentează