FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Primul jucător disponibilizat de la FCSB e un idol al fanilor » Becali nu mai are încredere că poate să-și revină

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 04 decembrie 2018 09:17

Raul Rusescu va fi disponibilizat după ultimele meciuri de anul acesta, pentru că Becali nu mai are încredere că atacantul mai poate să-și revină.

Revenirea la FCSB nu-i împrospătează CV-ul lui Rusescu, mai rău îi înfundă cariera. Atacantul nu va evolua și în 2019 sub comanda lui Dică, i se pregătește rezilierea contractului din cauza randamentului sub așteptări pe care l-a produs în aceste patru luni de când s-a întors la București. 

Pauza l-a schimbat în rău

În partida cu Mediaș n-a prins niciun minut, chiar dacă Gnohere era suspendat și el e, teoretic, singura variantă corectă pentru înlocuirea "Bizonului", fiindcă nu mai există în lot alt vârf specializat. 

Dică a preferat să-l mute pe Florin Tănase "număr 9" decât să-l folosească pe Rusescu. Raul nici nu a câștigat încrederea antrenorului, a marcat un singur gol în acest al treilea mandat al său la FCSB și a arătat clar că se află într-un regres, după pauza de un an pe care o avusese până să ajungă printre roș-albaștri. Nu jucase un an, timp în care a preferat să rămână sub contract cu Osmanlispor pentru salariul de 500.000 de euro pe sezon pe care i-l garantau turcii. 

Rămâne "Bizonul"?

La 30 de ani, Rusescu ar trebui să mai aibă oferte pentru continuarea carierei, însă eșecul de la Steaua îi face imposibilă încă o lovitură financiară, va trebui să se orienteze către un club mai mic. Dică rămâne cu Gnohere. Deocamdată, fiindcă Becali pretinde că francezul poate fi vândut pe milioane de euro în zona arabă.

Randamentul "Bizonului" e excelent, 10 goluri în 10 meciuri ca titular în campionat, dar vârsta lui, 30 de ani, mai scade cota de pe piața transferurilor. Antrenorul a și glumit când a fost întrebat dacă-l vede pe Gnohere în naționala României, cum și-ar dori atacantul originar din Coasta de Fildeș: "Vrea el să joace pentru România? Cred și eu că vrea, dar la 30 de ani...".

"L-aș lua pe Fortes, de la Mediaș, în locul lui Gnohere, în cazul în care reușesc să-l vând pe "Bizon", doar că lui Fortes i-aș spune din prima: «Câte kilograme ai acum? X kilograme? Vreau să ai X minus 5 ca să joci la Steaua!»"
Gigi Becali, patron FCSB

1gol a marcat Rusescu în sezonul actual, la 4-1 contra Viitorului. Mult mai prolifici sunt tinerii Man și Coman, fiecare cu 10 ani sub vârsta lui Raul, ei au câte 6 goluri

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (14)
zagna
zagna  •  04 Decembrie 2018, 13:56

Nu trebuia sa-l ia, trebuia promovat un junior ! Ce fac antrenorii de la junior, nu au promovat un jucatori de ani de zile...

zizu
zizu  •  04 Decembrie 2018, 13:28
Postat de davveroirl pe 04 Decembrie 2018, 09:35

Se vede , pari mai prost...

la tine si a facut efectul vad! ai inceput sa vorbesti pe acolo!

sexilian
sexilian  •  04 Decembrie 2018, 12:13

sa arunci carnatii de craciun sigur,nu esti ortodox.............

Vezi toate comentariile (14)
Comentează