FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Primul meci oficial din acest an, primele tensiuni la o echipă din Liga 1 » Antrenorul a primit ultimatum

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2017 15:15

FC Voluntari a fost umilită în primul meci oficial din acest an, scor 0-5 cu CS U Craiova, iar rezultatul i-a nemulțumit pe conducătorii clubului, care l-au băgat în ședință pe Florin Marin.

Directorul sportiv al echipei, Dan Leasă, susține că antrenorul are un ultimatum de patru etape pentru a duce formația până pe locul 8 în clasamentul Ligii 1.

"I-am băgat în şedinţă după jocul cu Craiova. A fost o umilinţă! Noi ştim să pierdem, dar nu aşa, să fim umiliţi. Le-am dat ultimatum. Le-am spus că îi dau afară, dacă nu se clasează pe poziţia a 8-a după aceste 4 etape!", a declarat Dan Leasă, directorul sportiv al ilfovenilor, citat de Fanatik.

FC Voluntari se află pe locul 10, cu 25 de puncte, la unul în spatele lui Poli Iași, ocupanta poziției a opta.

Programul lui FC Voluntari în ultimele etape:

Etapa 23: Steaua - Voluntari
Etapa 24: Voluntari - Gaz Metan
Etapa 25: ASA - Voluntari
Etapa 26: Voluntari - Poli Iași  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  05 Februarie 2017, 17:23

PS Băi ... ne leași ...

ortega
ortega  •  05 Februarie 2017, 17:22

Mă da cine *** *** lui e Leasă ăsta ? Că nici nume de om nu are ... Îi dă el afară ... Da ce a adus el bani de-acasă ? Pe *** ăsta de Leasă sau cum *** *** lui l-o chema , ar trebui *** ... Băi Leasă , ai apucături de Gheorghe , dar ăla măcar face figuri pe banii lui . Tu ? *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează