LIGA 1    •   ACS POLI TIMIȘOARA

Primul transfer pentru ACS Poli Timișoara: "A semnat până în vara lui 2020"

Articol de — Cornel Biholari Vineri, 05 Ianuarie

Conducerea lui ACS Poli a fost foarte ocupată în această după amiază. După ce au reziliat contractul lui Valentin Crețu, timișorenii l-au înregimentat oficial pe Alexandru Popovici, atacant revenit la Timișoara după șase luni petrecute în fotbalul din Azerbaijan.Noua înțelegere dintre cele două părți se întinde pe durata a doi ani și jumătate. Alex Popovici (29 de ani) a revenit oficial la ACS Poli după ce a evoluat în toamnă la FC Sebail, în prima ligă azeră. Timișoreanul a fost prezent la reunire și a semnat astăzi.

Se pare că discuțiile cu jucătorul au fost mai lungi, pentru că el nu a fost la antrenamentul de după-masă, dar în cele din urmă clubul a anunțat ajungerea la un punct comun. ”Alexandru Popovici a semnat astăzi cu Poli un contract valabil până-n vara lui 2020”, a anunțat Radu Birlică, președintele lui ACS Poli.

În precedenta sa perioadă petrecută la clubul timișorean, Popovici a stat nu mai puțin de trei ani, din vara lui 2013 până în vara trecută.

Reamintim că la antrenamentul de astăzi a apărut sub comanda lui Ionuț Popa și mijlocașul Ripensiei, Adrian Zaluschi. În schimb, timișorenii sunt aproape de o despărțire și de Cătălin Straton. Iar Alex Ciucur are oferte și ar putea pleca.

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase