FOTBAL  »  Superliga  »  PERCHEZIȚII

Probleme cu justiția pentru FC Botoșani » Percheziții la sediul clubului

Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor
Foto: Ionuț Tabultoc/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 16:11

Procurorii DNA au efectuat astăzi 12 percheziţii la instituţii publice şi firme din judeţele Botoşani, Iaşi şi Neamţ, într-un dosar în care există suspiciuni de corupţie.

Printre acești agenți economici se află și clubul de fotbal FC Botoșani. Sursele Gazetei au dezvăluit că mai mulți agenți ai DNA au fost astăzi la club și au ridicat mai multe dosare, dar nimeni nu a dat niciun fel de amănunt despre problemele pe care le vizează.

Potrivit DNA, Serviciul Teritorial Suceava face cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate acestora, comise în perioada 2013.

"În cursul zilei de 7 iunie 2017, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 12 locaţii din care patru sunt sedii ale unor instituţii publice din judeţele Botoşani, Iaşi şi Neamţ‚ iar opt sunt sedii ale unor persoane juridice”, anunţă procurorii DNA, într-un comunicat, fără alte precizări.

GSP.RO a luat legătura cu președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer: "Nu cunosc nimic! Nu pot să vorbesc despre asta pentru că sunt plecat din oraș și nu știu mai multe detalii".

În schimb, Valeriu Iftime a declarat pentru presa din Botoșani: "Am înţeles că sunt mai multe companii în oraş verificate şi nu-mi dau seama care este legătura cu FC Botoşani.

Nimănui nu-i surâde când vine DNA-ul în control să ridice documente, dar să ridice, să verifice, dar nu am nicio emoţi. Ar fi fost un control, s-au ridicat nişte dosare, dar nu a spus nimeni nimic despre ce este vorba.

Părerea mea este că e un control încrucişat, dar nu cred că să fie vreo problemă decât dacă este vreo plângere din asta prostească asupra clubului".

Conform siteului stiri.botosani.ro, reprezentanţii DNA admit că se derulează audieri şi că au avut loc percheziţii la FC Botoşani însă nu au conformat legătura dintre acţiunea de la Fisc şi cea de la FC Botoşani. Aura Ioniţă, directorul economic al clubului a fost chemată de către procurori pentru a da declarații.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
blatistu49
blatistu49  •  07 Iunie 2017, 17:18

ba moldovene nu da i seama pariurile ce le faci sunt legale breee moldovene

1425838917717550
John Milne  •  07 Iunie 2017, 17:14

Alo moderatorii, banati moldoveanul care posteaza un msg de 3 ori . Spaaaaam......

749913671784643
Razvan Marcel  •  07 Iunie 2017, 16:55

Botosani au jucat in deplasare,dar blatul de la Voluntari nu il vezi?Dar sa ne aducem aminte de Steaua-Chiajna 2-5,ce blat frumos a fost.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close