LIGA 1    •   DINAMO

Probleme la Dinamo cu transferul cerut de Miriuță: "Cum am putea noi să lăsăm să plece un jucător de viitor?"

Vineri, 22 Decembrie 2017

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, vrea să-l transfere pe mijlocașul Chiajnei, Ronaldo Deaconu, pe care l-a antrenat la echipa din Ilfov, și cu care se înțelege foarte bine.Totuși, pentru moment, echipa alb-roșie nu a făcut nicio ofertă jucătorul de 20 de ani al celor de la Chiajna, așa cum anunță conducătorii ilfoveni. 

"Deaconu a ajuns la noi pentru că am avut de la început încredere în talentul său. Ştiu că atunci când noi am semnat cu el a fost propus la mai multe echipe, dar a venit la noi. Cum am putea noi să lăsăm să plece un jucător de viitor? Ce fac, păgubesc societatea?

Normal că orice jucător de la Chiajna este de vânzare, iar eu aş fi primul care m-aş bucura pentru un fotbalist care face un pas înainte în carieră. Însă dacă este cineva care nu respectă acest club, greşeşte. Noi n-am greşit faţă de nimeni, aşa că ne aşteptăm să fim trataţi la fel. Să nu ne fie contactaţi jucătorii sub contract. Pentru Deaconu nu ne-a căutat nimeni. Nici Dinamo, nici altcineva", a mai spus Cristian Tănase, președintele clubului Chiajna.

În acest sezon, pentru Chiajna, Deaconu are 2 goluri și 2 assist-uri.

250.000 €este cota lui Deaconu, potrivit transfermarkt.de

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase