FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Probleme pentru FCSB în Spania » Florentin Matei s-a accidentat la primul meci

Florentin Matei s-a accidentat // Foto: Cristi Preda +2   FOTO
Florentin Matei s-a accidentat // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 17:50

Florentin Matei a părăsit terenul accidentat la prima sa apariție în tricoul celor de la FCSB. Mijlocașul începuse ca titular partida cu FC Lucerna, însă a fost înlocuit înainte de pauză.

Numai 40 de minute a rezistat Matei în primul său meci la FCSB. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani s-a resimțit după ce a fost lovit de un adversar în piciorul stâng, iar Mihai Teja a preferat să îl înlocuiască pentru a nu risca o accidentare mai gravă. În locul său a intrat celălalt mijlocaș sosit la FCSB în această iarnă, Adrian Stoian.

Florentin Matei jucase foarte bine până în acel moment, dirijând jocul vicecampioanei în primele 40 de minute. Majoritatea acțiunilor de atac s-au purtat pe partea stângă, unde mijlocașul fusese foarte activ. Mai mult, acesta a coborât în multe momente în apărare pentru a-și ajuta colegii.

Staff-ul roș-albaștrilor a confirmat pentru GSP.ro că situația lui Matei nu e gravă și acesta va juca în următoarea partidă amicală.

15.000 €
pe lună e salariul lui Florentin Matei la FCSB

De-a lungul carierei, Florentin Matei a mai jucat pentru FCSB între 2008 și 2010. A mai fost legitimat la Unirea Urziceni, Cesena U19, Volyn Lutsk, Rijeka, Astra Giurgiu și Ittihad Kalba.

Citește și:

EXCLUSIV Cum se vede FCSB prin ochii lui „Dodel” Tănase: „Nea Gigi a dat lovitura cu ei!” » Îl caracterizează și pe Teja

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează