FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Probleme uriașe! Iașiul stă pe un butoi cu pulbere: "Îmi cer drepturile! Îmi expiră permisul de ședere în România și va trebui să plec"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iunie 2017 19:32

Branko Grahovac (30 de ani) a reacționat dur după ce el și alți 12 colegi nu s-au putut antrena la Iași, deși mai au contract cu moldovenii până la finalul lunii iunie.

Portarul lui Poli Iași susține că are de primit mai multe restanțe financiare și îi e teamă că nu-și mai poate recupera banii de la formația moldavă.

"Situația e foarte delicată, dar putem rezolva problema fără scandal. Noi avem contracte până la 30 iunie și suntem obligați să ne prezentăm la antrenamente. Așa am făcut și acum. Situația e gravă pentru că nu avem cu cine vorbi. Domnul Neagoe e antrenor principal. Noi trebuie să ne prezentăm la antrenament unde spune antrenorul. Speram că va veni cineva să vorbească cu noi. Eu înțeleg că nu mă mai vor, ăsta-i dreptul lor.

Eu vreau să-mi iau banii pentru care am muncit. Dacă nu vor să-mi dea bani, eu voi face memoriu. Cer drepturile mele. Nu suntem cu banii la zi. Avem 4 salarii neplătite. Prima de obiectiv, 6 luni n-am plătit chiria... Fiecare dintre noi are sume foarte importante pe care trebuie să le primească. De aceea toți am venit la antrenament pentru că nu vrem să avem probleme pe viitor.

Eu înțeleg că nu vor să prelungească înțelegerea cu mine, dar nu înțeleg de ce n-a venit nimeni să vorbească cu noi. Eu trebuie să mă antrenez până la 30 iunie", a declarat Grahovac la TV Dolce Sport.

"N-am primit nicio ofertă din Liga 1, dar am o discuție cu un club din Grecia din prima ligă. Le-am spus clar că mai întâi merg la Iași să-mi rezolv problemele, apoi vom vedea. Permisul meu de ședere în România va expira odată cu expirarea contractului. Eu sunt obligat să plec din țară pe 30 iunie" Branko Grahovac

Citește și: Dezastru la un club din Liga 1! 13 jucători sunt forțați să renunțe la bani: "Trebuie făcut ceva!"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează