FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Problemele de la Iași sunt tot mai mari! Golubovici a reacționat dur: "Îmi depun memoriu"

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 16:34

Bojan Golubovici a reacţionat după ce preşedintele Prunea l-a introdus în rândul jucătorilor care sunt la un pas de a fi daţi afară din casă.

"Avem probleme financiare la echipă, sigur îmi voi depune memoriu pentru încasarea salariilor restante, dacă va fi nevoie.

La apartament însă, eu am plătit chiria în avans pe şase luni. Mulţumesc lui Dumnezeu, situaţia mea materială este bună”, a zis Golubovici. 

Fotbalistul a revenit în această iarnă la Politehnica Iași, după ce a petrecut 6 luni la FCSB, fără mari realizări. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
agentul0007
agentul0007  •  09 Aprilie 2017, 18:54

Cum sa joace jucatorii daca sunt neplatiti ? Lpf trebuie sa depuna banii din drepturile tv in conturi speciale din care sa se vireze salariile la cluburi . banii de transferuri sa vina din partea patronilor sau de la sponsori .clubul la inceput de an trebuie sa aiba in cont banii de salarii pe tot anul .

gido
gido  •  09 Aprilie 2017, 18:09

asta a venit de-o luna la iasi!!!! daca stia ca sunt probleme cu banii ce-a cautat acolo????

ionutstv
ionutstv  •  09 Aprilie 2017, 17:01

Traieste din banii de la Steaua.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează