FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Promisiunea conducerii lui Dinamo după ce Gigi Becali a râs de "câini": "Șampania o aducem noi! Să vedem cât rezistă"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 11:36

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a reacționat după ce Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că se va îmbăta în Piața Universității dacă Dinamo întră în play-off.

"Dacă intrăm în play-off, șampania o aducem noi. Dăm cât este nevoie. Să vedem cât rezistă Becali.

Da, avem un program foarte încărcat, dar vrem ca atunci când intrăm în pauza de iarnă să fim într-o poziție mai bună în clasament. Sau măcar similară. Cantonamentul de iarnă va fi foarte important, pentru că va fi prima pregătire pe care o face echipa cu Mircea Rednic", a declarat Alexandru David la TV Pro X.

În acest moment, Dinamo este pe locul este pe locul 9, cu 17 puncte. "Câinii" sunt la trei puncte de Astra, locul 6, dar și la două puncte de Hermannstadt, locul 13.

Dinamo are meciuri foarte dificile până la pauza competițională. Va evolua împotriva lui Gaz Metan (acasă), Viitorul (deplasare), CFR Cluj (a), Hermannstadt (d), CS U Craiova (a) și Astra (d).

Citește și: Nepricepere sau ghinion? Dinamo s-a făcut de râs când a încercat un "boom" în mercato! Îi iese lui Rednic cu Tade?

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează