FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VOLUNTARI, JOI, 20:30, DIGI, DOLCE, SPORTRO

Promisiunea nebună a lui Mulțescu! Ce va face dacă CSU Craiova va câștiga Cupa României

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 17:55

CSU Craiova va disputa joi, de la ora 20:30, prima manșă a semifinalelor Cupei României cu Voluntari, obiectivul alb-albaștrilor fiind câștigarea trofeului. 

Gigi Mulțescu, antrenorul oltenilor, le-a făcut o promisiune fanilor și spune că e gata să se vopsească în cazul în care echipa sa va câștiga Cupa României.

"Va fi o dublă dificilă cu FC Voluntari. Se anunţă un prim episod greu, date fiind accidentările și suspendările cu care ne confruntăm. Voluntariul este o echipă aflată într-o formă crescătoare, au urcat ca joc.

Va trebui concentrare maximă, un efort deosebit din partea tuturor celor care vor intra în teren. Ideal ar fi să câştigăm fără să primim gol. Dacă luăm Cupa nu mă fac blond, dar mă vopsesc în albastru, în culorile Universităţii Craiova.

Eu nu cred în superstiţii, ci în lucruri certe. Ştiu ce am de antrenat. Dar trebuie să recunosc că la acest meci este o situaţie grea cu care mă confrunt: nu voi putea folosi trei jucători care-şi creaseră relaţii de joc, asigurau un echilibru, dar vom căuta o formulă care să dea randament", a declarat Mulţescu.


Citește și: Mulțescu, atac la Cosmin Contra: "Nici nu i s-a uscat cerneala pe legitimație!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează