FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Propunere inedită făcută de David: "Dacă Rednic obține comision, e pacat să-l irosim la Dinamo! Îl împrumutăm țării, să fie Prim-ministru"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 12:32

Alexandru David, președintele lui Dinamo, l-a felicitat pe Mircea Rednic pentru transferurile făcute și a venit cu o propunere inedită: Rednic să fie Primul Ministru al României.

"Noi lucrăm cu toată lumea, cu Luana Rednic, cu Anamaria Prodan și cu alți impresari. Nu colaborăm doar cu o persoană.

Dacă Rednic aduce jucători mai buni decât ce s-a adus în trecut, cu salarii de 4-5.000 de euro și reușește să obțină comision, eu îl propun pentru funcția de Prim-ministru al României.

Avem nevoie de oameni capabili să facă bani din piatră seacă. Rednic aduce jucători extraordinari, cărora le dăm salarii 4.000 de euro și pentru care nu plătim nimic. Dacă obține un comision din acest salariu, e păcat să îl irosim la Dinamo. Îl împrumutăm țarii", a declarat Alexandru David la TV Pro X.

În ultimele zile, Dinamo i-a transferat pe Rachid Ait-Atmane (25 de ani/mijlocaș), Simon Zenke (30 de ani/atacant), Naser Aliji (24 de ani/fundaș stânga), Mattia Montini (26 de ani/ atacant) și Gregory Tade (32 de ani/atacant).

Citește și: Nepricepere sau ghinion? Dinamo s-a făcut de râs când a încercat un "boom" în mercato! Îi iese lui Rednic cu Tade?

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  15 Noiembrie 2018, 13:02

Rednic prim-ministru! Prima lege promulgata: interzicerea *** in capitala! :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează