FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI

Prunea face scandal! Declarații tari și acuze grave: "Trebuie să fii dobitoc să negociezi cu alt antrenor! Dacă se pierde acel jucător, înseamnă că s-a luat șpagă"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 10:01

Florin Prunea, președintele celor de la CSM Poli Iași, mai are contract cu moldovenii până pe 30 iunie și nu vrea încă să plece de la echipă.

În plus, oficialul îl atacă și pe Flavius Stoican, noul antrenor al echipei, pentru că a venit la echipă deși Eugen Neagoe mai avea contract până la finalul lunii.

"Neagoe este la final de contract, mai are contract până pe 30 iunie. Trebuie să fii dobitoc ca tu să negociezi cu un antrenor când tu ai deja un antrenor sub contract.

În plus, eu nu-l înțeleg pe Stoican. Ai o relație de prietenie cu ăștia de la Chișinău, dar cum poți să spui că rămâi la Iași dacă rămâne și Andrei Cristea? În ce calitate vorbești tu? Echipa asta are alt antrenor. Ai putea să ai măcar respect față de colegul tău. Lasă-l, bă, băiatule, să moară mai întâi. Stai pe aici, pe lângă cadavru, după aceea vino să începi treaba.

Vreau să fac un apel, să nu se piardă jucătorii gratis. Țigănașu are 4 oferte, iar dacă cineva îl pierde pe Țigănașu în data de 15, înseamnă că a luat șpagă ca el să rămână liber de contract. Dacă nu se face prelungirea contractului, s-au apucat de prostii", a spus Prunea la TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
brandremist
brandremist  •  13 Iunie 2017, 20:16

Lecții de morală și etică de la nea Prunea. Hahaha !!

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  13 Iunie 2017, 14:47

nea prunio laso mai moale ca nu a anceput fotbalul cu mata

mokinio
mokinio  •  13 Iunie 2017, 13:35

Bai saritura broastei, de unde stii de spaga, asa ai facut si tu pe unde ai mai fost? Tu ar trebui sa faci mult pt fotbal fara galagie, sa te ascunzi pe unde poti si abia atunci cand vei reusi ceva echivalent cu o semifinala de CM pe care ne-ai furat-o, atunci sa mai iesi pe la tv!Pana atunci, ciocu' mic!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează