FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Răbufnire a lui Dan Petrescu în direct la TV: "Noi suntem proști și pragmatici?!" » Se ia de FCSB, Craiova și Viitorul: "Cum a câștigat Hagi în play-off până acum?"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 21:08

Sătul de criticile constante la adresa jocului pragmatic al CFR-ului, Dan Petrescu a izbucnit în această seară la TV Digi Sport: "Craiova dă un gol pe meci, Steaua câștigă din faze fixe, dar noi suntem proști și pragmatici?!". 

"Nu putem face mereu spectacol. Am primit doar 15 goluri tot sezonul. Craiova bate doar cu 1-0, Steaua bate doar din faze fixe, iar voi criticați doar CFR. Tot campionatul s-a vorbit despre CFR, au fost doar critici. Dinamo a jucat ofensiv, dar s-a dus în play-out, luând 3-4 goluri pe meci. Asta voiați să facă CFR?

18 goluria marcat FCSB din faze fixe în acest sezon, conform statisticii GSP.ro. CFR Cluj a reușit 17 goluri din faze fixe

Toată lumea spune că Viitorul și Craiova joacă cel mai frumos fotbal, dar câștigă doar cu 1-0 și din faze fixe. N-au făcut spectacolul de care spuneți voi. Am făcut 65 de puncte în 29 de meciuri, ce puteam face mai mult? Nimeni nu zicea asta, spune lumea că suntem pragmatici, că suntem proști. Uitați-vă la balanța echipei, nu la rezultate. Mereu aud același lucru, că CFR e pragmatică, că nu joacă.

43,3%
este media posesiei CFR-ului în primele 3 etape din play-off, gruparea clujeană fiind singura dintre primele 4 care nu a avut nici măcar un meci cu un procentaj de peste 50% la acest capitol. Comparativ, posesia celor de la U Craiova în play-off este de 56,7%, a lui FCSB este de 56%, iar Viitorul de 53,3%.

Nu am nimic cu Hagi, dar cum a câștigat meciurile din play-off de până acum? Craiova - Viitorul a fost 0-0. S-a spus că a fost un meci spectaculos. A fost un penalty al Craiovei, dar în rest n-a fost nicio ocazie. Echipele sunt foarte bine organizate în play-off, toată lumea își vede interesul, e normal ca meciurile să fie strânse", a răbufnit Dan Petrescu, la TV Digi Sport. 

CLASAMENT PLAY-OFF

Vezi și: Petrescu a semnat prelungirea cu CFR, dar nu e sigur de viitorul său: "Și Iordănescu mai avea contract cu Astra"  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
thirtheen
thirtheen  •  04 Aprilie 2018, 14:52

Ai gresit postarea.....dinamovistii posteaza in play-out.

rumunek
rumunek  •  04 Aprilie 2018, 10:53

E adevărat ca toate echipele joaca prost in play-off. Faptul ca se primesc puține goluri este in principal urmarea nivelului slab al adversarilor, fiind nevoie de o mica organizare și ceva experiența. Valoarea o vezi la realizările din terenul advers, la posesie, la goluri, la ocazii.

magic4ever
magic4ever  •  04 Aprilie 2018, 10:42

Nimeni nu a furat mai mult decat FCSB cu arbitrii...FCSB a furat o gramada de puncte cu simularile penibile ale lui F.Tanase...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează