FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CHIAJNA 3-0

Râcă între jucătorii de la Chiajna » Un fotbalist își acuză colegul: "El are salariul la zi? Eu nu-l am. Să ne bage salariile, să facă și televiziunile ceva"

Foto: Bogdan Bălaș
Foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 22:03

Gabi Matei s-a enervat teribil la finalul înfrângerii Concordiei Chiajna pe terenul lui Sepsi, scor 0-3, și a cerut public să-i fie plătite ultimele salarii.

"Am luat primele două goluri foarte ușor, parcă suntem copii. Trebuia să facem fault la mijloc și aia era. Rezultatul e just și corect. Am înțeles că vor fi restructurări la echipă, că vor veni jucători noi la echipă. Trebuie să ne pregătim acum pentru play-out. Oamenii din staff s-au plâns că le e rușine să iasă pe stradă după înfrângerea asta? Oamenii din staff să ne bage banii pe ultimele două luni. 

Grădinaru a spus că avem banii la zi? Poate el are banii la zi, eu nu am banii la zi. Televiziunile să facă ceva să ne luăm banii la zi, nu să venim să jucăm pe terenurile astea. Să se facă un fond de salarii. Nu mi se pare normal ca în 2018 să se întâmple asta. Eu vreau să fiu plătit la zi", a declarat Gabi Matei la Look Sport.

"Tot noi l-am curățat și pe domnul Badea... Acum a venit Dorinel și avem numai înfrângeri, degeaba spunem an de an că vrem mai mult că tot la retrogradare suntem. La cum jucăm parcă suntem divorțați"
Răzvan Grădinaru, la TV Telekom

Clasament Liga 1

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
881165428637603
Sorin Sfetcovici  •  22 Decembrie 2018, 08:56

Foarte corect e sa ai salariul la zi! Dar cand ai 10 infrangeri consecutive nu ar trebui sa existe si o mustrare financiara? Una prevazuta in contract. Corect e ca jucatori concordiei sa-si primeasca salariile o luna, doua cate or avea intarziere. Dar cand ai 10 INFRANGERI CONSECUTIVE..... dl. Gabi Matei, meritati concediati daca aveati penalizari financiare la fiecare infrangere a-ti alergat mai mult.

166519390404871
Cristian Gherasim  •  22 Decembrie 2018, 08:35

Fotbalistii sunt si ei oameni ,au familii de intretinut.De vina sunt cluburile .De ce promiti ca-i dai 7000 euro pe luna ,daca stii ca nu poti sa-i dai.Dai 1000 euro .Lasa fotbalistul sa mearga in alta parte la un alt club .Cluburile care au restante ar trebuie penalizate drastic sau retrogradate.

chromophobia
chromophobia  •  22 Decembrie 2018, 08:24

G.Matei la cum joaca,nu merita salariul nici la deceniu.El e o vedeta in showbiz.Mai mult s-a vorbit de el pe la reviste si emisiunile alea speciale de la ora 23 de pe Antena 1,Stars sau Kanal D.Eu m-am uitat pe stire acum si am cautat pe google cine e,l-am gasit numai cu femei

Vezi toate comentariile (7)
Comentează