FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid a găsit vinovatul: "E un ne-norocit şi un intrigant. Publicul a căzut în capcana lui"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 aprilie 2013 17:54

FC Rapid a emis astăzi un comunicat în care îşi arată opinia despre incidentele de la partida de ieri cu Steaua.

Giuleştenii consideră că principalul vinovat pentru incidentele de la meci este Mihai Stoica, ci nu publicul, care a căzut în capcana întinsă de managerul general al Stelei.

Citeşte mai jos întregul comunicat:

Meciul dintre FC Rapid şi Steaua a urmat şi în acest an scenariul obişnuit.

Din partea Stelei: acelaşi delir verbal al managerului, început cu o săptămână înaintea întâlnirii; aceleaşi declaraţii sforăitoare reprezentând provocări directe adresate galeriei Rapidului, cunoscută ca fiind una extrem de temperamentală; aceleaşi tertipuri ieftine, gen „cutii de carton”, menite să înfierbânte la maxim spiritele; aceleaşi numeroase apariţii la posturile de televiziune; aceleaşi afirmaţii necontrolate; aceiaşi infatuare nejustificată.

Din partea Rapidului: aceiaşi reţinere în declaraţii, cu scopul de a asigura calmul, în situaţia în care orice întâlnire dintre cele două echipe este considerată ca fiind una cu grad ridicat de risc; aceiaşi aplecare spre pregătirea temeinică a jocului; aceiaşi hotărâre de a arăta că, în cazul meciurilor Rapid - Steaua, poziţia vremelnică în clasament nu înseamnă mare lucru. Acest joc este, întotdeauna, un meci al orgoliilor, indiferent de ierarhia momentului.

Din partea Rapidului lucrurile au evoluat aşa cum au fost pregătite: echipa a fost EROICĂ ! A jucat un fotbal de calitate şi a marcat spectaculos.

Totul a fost corect până la momentul în care s-a arătat ce rezultate poate să producă atitudinea iresponsabilă a unui conducător de club care nu gândeşte – ne referim la Mihai Stoica, managerul Stelei. Din acel moment lucrurile au scăpat de sub control. Managerul cu pricina i-a incitat şi i-a provocat de la început pe suporterii Rapidului. În final s-a ajuns acolo unde oficialii Stelei şi-au dorit să ajungă şi acolo unde ei se simt cel mai bine: la injurii, la violenţă, la denaturarea şi la întreruperea jocului. La scandal. La ceea ce managerul Stelei ştie să facă cel mai bine: să distrugă lucrurile şi situaţiile care decurg normal. Pentru că el este invers, adică A–NORMAL.

Poate că managerul ar fi fost altfel dacă avea mai mult noroc în viaţă. Dacă ar fi avut acest noroc poate că ar fi fost manager în altă parte, unde şi-ar fi putut pune în valoare mai bine calităţile incontestabile de intrigant: în Mongolia, în Insula Paştelui sau în Kamciatka. Dar aşa, fără noroc fiind, a ajuns să se dea în spectacol la noi ! Bietul om fără noroc !  UN NE-NOROCIT ! Aceasta este părerea noastră sinceră despre el. Şi e corectă !

NE-NOROCUL său merge însă şi mai departe. În desele momente de incontinenţă verbală ajunge să comenteze asupra stării financiare ale rivalelor Stelei. Noi credem că, abordând asemenea subiecte, domnul NE-NOROC îşi retrăieşte propriile experienţe. Acestea, la un moment dat, l-au dus „AFARĂ” de la un club (Steaua) la care, atunci, a jurat să nu se mai întoarcă şi unde, până una – alta, este din nou manager – din fericire pentru club, de această dată nu mai are atribuţii financiare. CÂTĂ CONSECVENŢĂ ŞI MORALITATE!

În opinia noastră marele vinovat pentru incidentele de la meci nu este publicul spectator care a căzut într-o capcană, ci acela / aceia care incită permanent la ură şi agresivitate. El / ei sunt cei care trebuie SANCŢIONAŢI !

Comentariu final: RAPID A ARĂTAT CĂ POATE LUPTA, ORICÂND ŞI ÎN ORICE CONDIŢII, DE LA EGAL LA EGAL (SAU CHIAR MAI MULT) CU STEAUA! Diferenţa de poziţii din clasament NU ARE ACOPERIRE DIN PUNCT DE VEDERE VALORIC !

După cum nici nesimţirea managerului Stelei nu are acoperire în NIMIC.

Fotbal Club Rapid Bucureşti

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (226)
forever_fan_steaua
forever_fan_steaua  •  18 Aprilie 2013, 13:50

Comunicatul asta e o aroganta la adresa limbii romane. In capcana cad doar prostii.

narutosslazio
narutosslazio  •  16 Aprilie 2013, 00:32

Sa va intrebati de ce pe Talnar nu l-am scuipat, injurat sau stropit. Am jucat cu Dinamo in Giulesti acum cateva saptamani si uram din tot sufletul si echipa aia. Dar oare de ce Stoica si Reghe au parte de tratamente din astea peste tot (hai sa nu uitam ce s-a intamplat la Galati acum doua saptamani) ? Ca sunt buni rau si n-avem noi loc de ei ? Sa fim seriosi. Cand CFR domina campionatul nu-mi amintesc sa-l fi scuipat cineva pe Andone. Baiatul ala instiga la omor deosebit de grav si propaganda mass-media da cu pietre de mai bine de 24 de ore in suporterii rapidului. La fel sa-i injuram si pe aia care au iesit in strada in 89 ? N-au avut nici aia comportament civilizat.... ;)

capca1
capca1  •  15 Aprilie 2013, 23:30

Niciodată nu am văzut un om mai penibil decât Mihai Stoica ! Şi nici n-am citit o stupizenie mai mare decât acest Komunikat ! Mihai Stoica a instigat şi 10.000 de frustraţi au aruncat cu scaune în teren şi au lovit jucătorii adverşi. Dar, da, voi sunteţi suporteri adevăraţi ! Anul ăsta Steaua v-a luat 4 puncte din 6 !

Vezi toate comentariile (226)
Comentează