FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Mutu îi răspunde lui Șumudică și vorbește despre noul stadion: „Să lăsăm caterinca și să demonstrăm!”

Adrian Mutu +46   FOTO
Adrian Mutu

Articol de , , - Publicat duminica, 27 martie 2022 14:19 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 20:25

Adrian Mutu (43 de ani) a fost discret ieri, la sărbătoarea inaugurării noului stadion Rapid. La final, a evitat să intre din nou într-un schimb de replici cu Marius Șumudică, dar se bucură de revenirea în Giulești, sperând ca noua arenă să nu fie un „bumerang” pentru echipa sa.

- Domnule Mutu, cum a fost revenirea în Giulești pentru echipă? 
- Cred că bucuria cea mare a fost pentru suporteri, pentru că s-au întors acasă, într-una nouă sau renovată. Mă bucur că a fost o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului și mă bucur și că am câștigat meciul.

- Ce vă place în mod deosebit la noua arena? 
- Cred că acustica e foarte bună. Tribunele sunt foarte aproape de gazon, să sperăm că pe viitor ne va ajuta. Pune presiune și pe noi, dar sperăm să fie și un plus.

România a mai pierdut doi titulari pentru meciul cu Israel!
ISRAEL - ROMÂNIA
România a mai pierdut doi titulari pentru meciul cu Israel!

- Echipa dumneavoastră a ratat un penalty, cum a fost, trebuia să bată Săpunaru? Sau a ținut să dea gol pe noul stadion? 
- Nu, nu, nu! Pe undeva era normal să bată el, nu Albu sau altcineva. Era normal să înscrie la primul meci pe Giulești, fie el și amical. Asta e, a ratat, se întâmplă.

Adrian Mutu: „Sper să fiu lăsat să construiesc ceva la Rapid”

- Mulți dintre foștii jucători vă laudă și cer răbdare în cazul dvs. Mai sunt și voci care nu vă contestă... 
- Cred că așa e normal. Antrenorii trebuie să fie judecați după rezultate, în niciun caz înainte. E doar răutate, din păcate. Sper să fiu lăsat să construiesc ceva aici, iar rezultatele să vorbească pentru mine.

- Cum i-ați simțit pe băieți la primul meci cu tribunele pline în noua casă? 
- Cred că le-a plăcut atmosfera, nu cred că au fost surprinși. Sau nu știu cât de surprinși au fost. Deși în teren au fost 5 juniori de la academie. I-am vrut pe teren ca să simtă atmosfera, sper să ajungă în curând la echipa mare și poate în viitor chiar titulari la Rapid.

- Cum e cu iritarea, v-a mai trecut? Ne referim acum sigur la declarația lui Șumudică! 
- Am înțeles ceea ce s-a întâmplat. Subiectul ăsta e închis pentru mine. Nici nu vreau să vorbesc. Caterincă știm toți să facem. Trebuie să mai și demonstrăm la locul de muncă.

Mă bucur pentru noi, pentru toată suflarea rapidistă, că l-am avut și pe domnul Lucescu cu noi. A fost o revedere frumoasă, chiar m-am simțit bine în prezența sa.

L-am salutat pe Daniel Pancu azi, totul e în regulă. Și cu Miță Iosif la fel. Nu cred că între noi, antrenorii, trebuie să fie ranchiună. Azi sunt eu aici, mâine poate fi altul.

- Adrian Mutu, antrenor Rapid 

Mai multe știri despre Rapid: 

Ce nu s-a văzut la TV în ziua inaugurării arenei din Giulești » Gesturile lui Mihai Iosif, surpriza de la „oficială” și Daniel Niculae one-man show

Mihai Stoica, despre inaugurarea noului Giulești: „Sunt dezamăgit că n-am fost invitat”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (6)
tataika
tataika  •  28 Martie 2022, 09:24
Postat de Dumitru Ciobanu pe 27 Martie 2022, 16:39

Mutu ca să fie bine în Giulești și rezultate să aducă pe Pancu cu toată împotrivirea lui Daniel Neculae care a îndepărtat toți rapidiști si a dus străin în Giulești.Urmează meciuri de liga 1 până acum a jucat cu 2 echipe la retrogradate.Succes Rapid și fără Mutu care a început să arate că este arogant.

Ai făcut școala în Grivita?

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  27 Martie 2022, 16:39

Mutu ca să fie bine în Giulești și rezultate să aducă pe Pancu cu toată împotrivirea lui Daniel Neculae care a îndepărtat toți rapidiști si a dus străin în Giulești.Urmează meciuri de liga 1 până acum a jucat cu 2 echipe la retrogradate.Succes Rapid și fără Mutu care a început să arate că este arogant.

lori1
lori1  •  27 Martie 2022, 16:32

Cu cât va fi mai lungă pauza competițională cu atât va fi mai mult timp antrenorul Rapidului

Vezi toate comentariile (6)
Comentează