FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mama lui Sefer a blocat transferul » Rapid bătuse palma pentru 400.000 de euro

Geanina Sefer // foto: Instagram @ antoniosefer_7 +8   FOTO
Geanina Sefer // foto: Instagram @ antoniosefer_7

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2022 13:31 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 14:21

Rapid ar fi bătut palma cu Hapoel Beer-Sheva pentru transferul mijlocașului lateral Antonio Sefer (22 de ani), dar pretențiile financiare prezentate de mama fotbalistului la negocierile finale au blocat mutarea. 

Rapid l-a vândut în această vară pe Rareș Ilie și a avut ocazia de a-l vinde și pe Antonio Sefer, alt tânăr fotbalist de perspectivă.

În negocieri concrete pentru semnătura mijlocașului dreapta a fost echipa israeliană Hapoel Beer-Sheva, oponenta Universității Craiova în play-off-ul din Conference League.

Răsturnare de situație la U Cluj: Lincar a demisionat, deși Emil Boc îl asigurase de susținerea lui! Ardelenii, acord de principiu cu un alt antrenor
U CLUJ
Răsturnare de situație la U Cluj: Lincar a demisionat, deși Emil Boc îl asigurase de susținerea lui! Ardelenii, acord de principiu cu un alt antrenor

Rapid ar fi bătut palma cu Hapoel Beer-Sheva pentru Antonio Sefer

Rapid ar fi bătut palma cu Hapoel în privința sumei de transfer, care se ridica la 400.000 de euro. Negocierile pentru contractul fotbalistului au blocat, însă, transferul, susține Fanatik,.

Salariul cerut de mama lui Antonio Sefer a blocat negocierile

Mama lui Antonio, Geanina, care l-a reprezentat pe fotbalist în discuțiile cu israelienii, a solicitat un salariu de minimum 40.000 de euro lunar pentru fiul său, conform sursei citate.

Pretențiile salariale exprimate de familia Sefer au blocat, cel puțin momentan, tratativele.

foto: Instagram @ antoniosefer_7
foto: Instagram @ antoniosefer_7
foto: Instagram @ antoniosefer_7
+4 FOTO

Sefer evoluează la Rapid din 2019, când echipa din Giulești l-a adus gratis de la Groningen U21, din Țările de Jos. Sefer a evoluat acolo vreme de un an și jumătate.

Internațional român de tineret la toate categoriile de vârstă, Sefer a înscris 11 goluri în 92 de meciuri pentru Rapid. Doar 3 dintre reușite au venit la nivel de Liga 1.

VIDEO » Fostul impresar al lui Antonio Sefer: „Era multă presiune pe el. E și puțin labil psihic”

Mai multe știri din Liga 1: 

„Dacă nu ajungem la bugetul acesta, nu putem” » Hagi oferă soluția pentru rezultate în cupele europene

Gigi Becali, la „ultima apariție în mass-media”: „Bat la ei ca la varză!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (39)
inshallah
inshallah  •  25 August 2022, 19:48
Postat de AlexYss pe 25 August 2022, 16:36

Daca n-aveti baiat fotbalist...

il facem

zorrozabal
zorrozabal  •  25 August 2022, 19:39
Postat de AlessandroNesta pe 25 August 2022, 00:51

Nu e vorba de echipa. Crezi ca eu sunt copil sa judec lucrurile in functie de echipa la care joaca? Rares Ilie spre exemplu, ala e jucator care merita salariu mare. Dar Sefer nu a demonstrat nimic pana acum nici in Romania. Are la 22 de ani si 4 luni 2 goluri si 2 assisturi in prima liga sezon regular + 1 gol si 1 assist in play-out. Cum sa vrea 40.000 pe luna?

Daca tot se infunda intr-un orașel din deșertul Negev,macar sa ceara un salariu corespunzator!

adriann_
adriann_  •  25 August 2022, 17:06
Postat de opinez pe 24 August 2022, 15:44

Nerealism total. Maccabi Haifa intra in grupe cu un atacant luat din L2 Franta pe 1.5 m EUR cu 25k EUR/luna salariu. Oamenii stiu piata si cat face fiecare, nu cat ii trebuie fiecaruia sa ii ajunga de coafor, neamuri, vila de la munte si datoriile parintilor.

Tocmai ca nu e nerealism, Pierrot la 27 de ani a costat 1.5 milioane, Sefer ar costa 400.000. De diferenta de 1.1 milioane ai loc sa platesti 2 ani salariu cu 15k mai mare pe luna (360.000 pe 2 ani) si tot iti mai raman si 740.000 de euro si ai un jucator de 21 de ani. El cere salariu mare pentru ca Rapidul il lasa sa plece pe o suma relativ mica. (daca informatia e adevarata bineinteles)

Vezi toate comentariile (39)
Comentează