FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid l-a prezentat pe Cîrjan! Detalii neștiute de la negocieri: „Cel mai greu transfer! Arsenal nu a vrut să ne accepte condiția”

Cătălin Cîrjan, prezentat de Rapid // foto: Facebook @ FC Rapid 1923
Cătălin Cîrjan, prezentat de Rapid // foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2023 21:50 / Actualizat sambata, 24 iunie 2023 11:04

Rapid a anunțat împrumutul mijlocașului Cătălin Cîrjan, în vârstă de 20 de ani. Giuleștenii s-au înțeles cu Arsenal și în privința unei opțiuni de transfer definitiv în vara următoare, la finalul împrumutului.

„A fost un transfer mult așteptat de mine. Dacă depindea de mine aș fi semnat din prima clipă, însă mă bucur că acum sunt aici. Primul lucru care m-a motivat să aleg să vin la Rapid a fost meciul pe care l-am jucat împotriva Rapidului din Cupa României, când aveam 14 ani. 

M-am simțit fotbalist, atmosfera din tribune, fanii Rapidului au fost extraordinari. Am fost nerăbdător să vin să joc pe Giulești. Mă simt foarte bine. Sezonul trecut a fost unul foarte bun. Sunt pregătit 100% și sunt nerăbdător să arăt ce pot să fac pe teren. 

Mă gândesc la titlu, cu siguranță. Am venit aici cu obiective foarte mari. Îmi doresc să ajut echipa cu tot ce pot, voi da totul pe teren și, la finalul sezonului, sper să aducem titlul”, a transmis Cîrjan după parafarea contractului.

MM Stoica, deranjat de situația jucătorului de la FCSB: „Nu e normal”
ROMÂNIA U21
MM Stoica, deranjat de situația jucătorului de la FCSB: „Nu e normal”

Cătălin Cîrjan, cedat de Arsenal la Rapid. Victor Angelescu vine cu detalii de la negocieri

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a oferit detalii despre împrumutul lui Cîrjan. Angelescu a explicat că negocierile cu Arsenal au durat mult pentru că londonezii au fost reticenți să accepte introducerea unei clauze pentru care Rapid a insistat, aceea de transfer definitiv.

„Lucrăm de vreo lună și jumătate la transferul lui Cîrjan. A fost cel mai greu transfer, negocierile au durat foarte mult timp. Cu jucătorul, impresarul și tatăl acestuia am avut discuții foarte bune. A durat foarte mult pentru că am ținut să avem o clauză de cumpărare, ceea ce Arsenal nu a dorit, dar până la urmă am ajuns la un acord.

Suma [de transfer definitiv] este una importantă, dar pe care am putea să o plătim pentru Cîrjan. Asta a făcut negocierile un pic mai lungi. În principal, am vrut să avem opțiunea de cumpărare și am reușit.

Clauza este de peste un milion de euro. Cred că este o sumă corectă, dar jucătorul trebuie să arate că merită această sumă”, a transmis Angelescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport. 

Angelescu susține că nu există o clauză care să-l impună pe Cîrjan titular într-un anumit număr de meciuri: „Sunt foarte multe clauze în contract, dar nu este nimic obligatoriu pentru noi. Există clauze legate de bani, dacă-l pot aduce înapoi mai repede, dar nu legat de numărul de meciuri. Dar l-am luat să joace, nu ne-am chinuit o lună și jumătate cal el să stea pe bară. Dar până la urmă ține de el”. 

4 goluria înscris Cîrjan în 36 de meciuri la echipa U21 a lui Arsenal

Cîrjan a venit pentru că avem foarte mare încredere în el. Vrem să joace. Credem că este unul dintre jucătorii foarte buni din România, care poate face diferența.

Noi îi vom suporta salariul.

- Victor Angelescu, acționar Rapid

Citește și: 

Disensiuni la Dinamo » Unul dintre acționari i-ar vâna postul lui Vlad Iacob!

Becali, despre Chiricheș și Louis Munteanu: „Doar așa va veni la noi”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
lulu
lulu  •  24 Iunie 2023, 08:54
Postat de panzerxyz pe 23 Iunie 2023, 22:37

Bravo Cataline, ti-ai ingropat cariera inainte de a-l incepe! Erai la Arsenal, nu altundeva, un club de top! Daca tot ai vrut sa pleci in imprumut, puteai sa mergi oriunde, in Championship, Ligue 1, Belgia, Olanda, oriunde in Vest. Dar nu, tu revii in fotbalul nostru mioritic, iar motivatia ta este ca fanii Rapidului sunt incredibili (ceea ce nu este o exagerare), insa ei te vor ajuta sa devii un fotbalist mai bun, sau specialistii si know how-ul din Anglia? RIP Catalin Carjan, inca o speranta data uitarii in cimitirul de jucatori tineri numit Superliga.

Crezi că dacă ar fi avut vreo ofertă din altă parte,nu ar fi acceptat-o?Ce declară el este un bla-bla pt.suporteri.Din păcate pt.fotbalul romanesc,și asta-i un jucător umflat de impresar și presă care va sfârși în mediocritate.

golgol
golgol  •  24 Iunie 2023, 08:15

Eu ma întreb dacă a înnebunit lumea.. Carjan în sus, Carjan în jos și vad un articol ca a dat 4 goluri în 36 meciuri fiind mijlocaș. Eu credeam ca i un Ronaldo ceva de tot se agita presa asa... În plus sa vii de la Arsenal chiar și tineret la Rapid mi se pare ca vrei sa ți deschizi un buric cu șlapi în București ca altfel nu mi explic decizia lui Carjan.. Dar dacă te a lăsat Arsenal sa pleci înseamnă că are înlocuitor acolo la tineret... Ce sa zic.., la cat zgomot se face cu Rapid, centenarul, Sucu și galeria parca vad ca la primul meci cu o noua promovata scoate un egal la ultima faza cu ajutorul arbitrilor... În rest, numai de bine... Cred ca anul asta pleacă și Mutu de la Rapid???????????? dar nu ca vrea el..

emil1986
emil1986  •  24 Iunie 2023, 08:15

Rapid CFR, acum clona CFR, clasa muncitoare e! Clona Rapid, echipă de partid!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează