FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV VIDEO Ce nu merge la Rapidul lui Mutu? Fostul antrenor din Giulești are răspunsurile: „Blazați, plafonați, plictisiți. Aici suferă”

Sepsi - Rapid 2-0 // foto: Cristi Preda, GSP +19   FOTO
Sepsi - Rapid 2-0 // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 10:15 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 13:07

Daniel Pancu (45 de ani), actual selecționer al naționalei U20 a României, ex-antrenor și jucător la Rapid, a analizat ce nu merge la echipa lui Adrian Mutu.

Rapid nu are victorie în primele 3 meciuri din play-off și s-a îndepărtat de marele obiectiv din finalul sezonului, clasarea pe un loc de podium.

Cel mai recent meci al alb-vișiniilor, 0-2 cu Sepsi la Sf. Gheorghe, a fost cel mai slab dintre toate. Jocul bucureștenilor nu s-a legat, iar Daniel Pancu a oferit câteva posibile explicații pentru acest lucru.

Trei fotbaliști de la Farul, urmăriți de cluburi din străinătate » Anunțul momentului: „Asta îi avantajează foarte mult!”
FARUL
Trei fotbaliști de la Farul, urmăriți de cluburi din străinătate » Anunțul momentului: „Asta îi avantajează foarte mult!”

Daniel Pancu analizează Rapidul lui Mutu: „Când Ioniță nu are încredere, echipa nu e bine”

„E ciudat să vorbești despre faptul că Rapid nu e productivă în atac având în vedere că dă al doilea golgheter al campionatului, cu 16 goluri (n.r. - pe Dugandzic), și că a marcat două goluri la Cluj, unul cu Farul...

Dar cu Sepsi a fost un joc nereușit cap-coadă. Jucătorii au părut blazați, plafonați, plictisiți. Cred că au depins foarte mult de creativitatea lui Ioniță. Iar atunci când acesta nu este într-o formă foarte bună sau nu are încredere, echipa nu e bine.

Rapid are atacanți care au nevoie de mingi, nu atacanți spectaculoși. Ei trebuie să fie puși în situație de finalizare. Când nu se întâmplă asta, e foarte greu.

Toată lumea îi acuză că încearcă prea mult cu inițierea de la portar și că din această cauză au început să primească goluri. Chiar dacă reușesc să-și atragă adversarii într-o zonă și reușesc 4-5 pase, suferă la progresie. E o idee de joc bună, dar fără progresie și finalizare nu are sens”, a precizat Pancu la GSP Live.

Primul obiectiv a fost atins. În momentul în care vom începe play-off-ul, vom avea alt obiectiv, acela de a termina pe un loc de cupe europene, ceea ce înseamnă că trebuie să fim pe primele 3 sau 4 locuri în funcție de ce se întâmplă în Cupa României. 

Normal că ne-am dori să câștigăm titlul, dar trebuie să și putem asta. Obiectivul va fi, probabil, să terminăm între primele 3.

- Victor Angelescu, finanțator Rapid, pe 2 martie 

Daniel Pancu: „Asta aș face, dacă i-aș fi antrenor lui Horațiu Moldovan”

Întrebat despre greșelile decisive ale portarului Horațiu Moldovan, vinovat la golul 1 al celor de la Sepsi, Pancu a afirmat că ar trebui eliminat orice risc din jocul goalkeeperului.

„Moldovan a făcut greșelile cu piciorul, pe faza de inițiere. Nu trebuie să-ți asumi riscuri, el este deja un portar matur, cu evoluții foarte bune. Sezonul trecut mi-a adus aminte de Lobonț în '99, când luam campionatul.

Are nevoie de încredere. Când există un risc și de 1% să piardă mingea acolo, ar trebui să o trimită în tribună. Dacă i-aș fi antrenor, aș elimina orice risc pentru el”, spune fostul atacant.

Perspectivele trebuie să fie pentru locul 4, să spere că CFR câștigă Cupa. Echipa a arătat bine în primele două jocuri, cu adversari mai bine cotați decât Sepsi. ar trebui să trateze meciul cu Sepsi ca pe un accident.

- Daniel Pancu

VIDEO: concluziile lui Horațiu Moldovan după Sepsi - Rapid 2-0

Mai multe știri despre Rapid: 

Pancu a văzut interviul lui Ioniță și a reacționat de îndată: „I-am dat mesaj la 5 secunde după!”

Daniel Niculae, fără milă după eșecul cu Sepsi: „Penibili, mai bine nu mai mergem la Craiova!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
emil1986
emil1986  •  13 Aprilie 2023, 09:39
Postat de balderis pe 13 Aprilie 2023, 09:06

Pe noi ne-a înființat Regele, pe voi Dumitru Dragomir !!!

Ești de-o prostie rarisimă. Orice clonat de vizavi de cimitir știe că rapidul decedat a fost înființat de agenți sovietici. Geza și Kahane se numeau. Arhivele nu mint.

balderis
balderis  •  13 Aprilie 2023, 09:06
Postat de emil1986 pe 12 Aprilie 2023, 12:16

Mai corect ar fi fost sa titrati: Ce nu merge la clona lui Mutu? Asa ar fi cost normal sa titrati. rapidul infiintat in 1923 de spionii sovietici Geza si Kahane e oale si ulcele. Actuala clona este o echipa noua, infiintata de fostul general de securitate Vasile Malureanu.

Pe noi ne-a înființat Regele, pe voi Dumitru Dragomir !!!

balderis
balderis  •  13 Aprilie 2023, 09:04
Postat de emil1986 pe 12 Aprilie 2023, 22:02

Doare, clonatule, doare adevărul! Clona de vizavi de cimitir, vehicul electoral al PSD.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează