FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV // VIDEO Antrenorul a intrat prin telefon în emisiune și a fost întrebat direct: „Ai fi disponibil pentru Rapid, acum sau în curând?”

Daniel Pancu +49   FOTO
Daniel Pancu

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 10:11 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 11:19

Daniel Pancu (45 de ani), fost jucător legendar la Rapid, care a activat în Giulești și din postura de antrenor, a analizat la GSP Live criza de rezultate a alb-vișiniilor, ajunși la șase meciuri consecutive fără victorie după eșecul cu CS Universitatea Craiova, 1-3.

În contextul situației explozive din Giulești, selecționerul României U20 a fost întrebat: „E un scenariu teoretic, Daniel, dar dacă ai fi ofertat, ai fi disponibil acum sau în curând? Sau preferi să rămâi la FRF?”. „Panco italiano”, care i-a antrenat pe giuleșteni în perioada în care clubul „naviga” prin ligile inferioare, a răspuns fără să stea pe gânduri:

Mutu dat afară? » Informație-bombă dezvăluită în direct, în dimineața de după eșecul Rapidului la Craiova: „E posibilă instalarea celor doi”
CSU CRAIOVA - RAPID 3-1
Mutu dat afară? » Informație-bombă dezvăluită în direct, în dimineața de după eșecul Rapidului la Craiova: „E posibilă instalarea celor doi”

Nu, nu, nu! Nici nu se pune problema. Plus că Rapid are antrenor, nici nu are rost să discutăm. În niciun caz în momentul de față sau în viitorul apropiat, orice s-ar întâmpla!”, a spus Daniel Pancu, la matinalul GSP Live. 

VIDEO. Daniel Pancu: „Cerutul demisiei? Sunt lucruri normale la Rapid”

În ceea ce privește tensiunile de la Craiova, când fanii i-au cerut demisia lui Adrian Mutu, Pancu a declarat:

La Rapid, sunt absolut normale lucrurile acestea cu cerutul demisiei. Li s-a întâmplat tuturor lucrul acesta

Dar ei trebuie să răspundă (nr. - conducerea), ei știu ce obiectiv au avut și ce obiectiv au avut în continuare. Echipa e în primele șase, joacă în elită, dar și condițiile sunt de elită: mă refer la buget, bază de pregătire, stadion Doar ei știu ce au discutat și ce și-au propus în continuare. Mi-e greu să cred că Rapid mai poate spera la poziția a treia, care să-i ducă în cupele europene. (...) Așa sunt lucrurile la Rapid, situația se poate schimba de la o zi la alta.

[Dan Șucu] e un om nou în fotbalul românesc și îi ia mult să înțeleagă fenomenul. E greu să fii în primele trei, e greu să vii și să spargi o barieră într-un timp scurt. Sunt lucruri care se consolidează în timp. Normal că fanii voiau titlul, au devenit și ei, oarecum, de rezultat, nu mai sunt ca înainte.

Eu, ca jucător sau ca antrenor, n-am avut niciodată șase meciuri fără victorie la Rapid. (...)Dacă la anul își propun clasarea în primele trei, sunt multe lucruri de schimbat acolo. Acum, tu dai impresia că ești acolo, cu echipele de sus, dar, de fapt, nu ești acolo”. 

VIDEO Remus Răureanu lansează o informație-bombă, a doua zi după „naufragiul” Rapidului de la Craiova: „Ar fi posibilă instalarea cuplului Șumudică - Dani Coman”

Citește și alte știri despre Rapid: 

EXCLUSIV Mutu dat afară? » Informație-bombă dezvăluită în direct, în dimineața de după eșecul Rapidului la Craiova: „E posibilă instalarea celor doi”

VIDEO „Plec de la Rapid cu cea mai mare plăcere. Să vină alții mai buni!” » Săpunaru, deranjat în timpul interviului: „O întrebare la care nici nu pot să vă răspund”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  17 Aprilie 2023, 18:28

Și locul 4 poate duce în cupele europene prin câștigarea unui baraj jucat acasă dacă CFR Cluj câștigă cupa.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  17 Aprilie 2023, 11:31

Si Chelsea a schimbat antrenorul , si merg mai prost ca inainte !! Daca Liverpool era in romania cu r mic....era demis de mult Klopp ..sau David Moyes de la West Ham ...Bai Sucule nu se poate rezultate fara investii !! ...zi merci daca prinzi si locul 5 !! Pai cu Costache si Ionita vrei sa iei campionatul ?? ...Nu aveti un " nr 10" care sa faca diferenta ...

rottwailer
rottwailer  •  17 Aprilie 2023, 11:25

Cand v-am spus ca Mutu e antrenor de duzina si este bun pentru Liga 2-a sau a 3-a, nu m-ati crezut! A fost promovat doar pentru imagine. O fi fost bun jucator de fotbal dar ca antrenor mai are mult de munca!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează