FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Îi ajut pe băieți pe partea medicală” » Soția lui Dan Șucu, reacție după dezvăluirile GSP: „Asta e singura mea implicare la club”

Diana & Dan Șucu // foto: Instagram @ sucudiana +49   FOTO
Diana & Dan Șucu // foto: Instagram @ sucudiana

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 16:09 / Actualizat marti, 15 august 2023 16:47

Diana Șucu (47 de ani) a reacționat în urma articolului publicat astăzi de Gazeta Sporturilor, referitor la participarea ei la ședințele pe care șefii clubului Rapid le au după meciuri.

Diana Șucu, soția acționarului majoritar de Rapid, Dan Șucu, este o prezență constantă la meciurile din Giulești ale alb-vișiniilor.

Gazeta a scris astăzi că implicarea Dianei Șucu în viața echipei nu se oprește aici. Surse din club povestesc că doamna Șucu e prezentă chiar și la discuțiile pe care soțul ei, celălalt acționar Angelescu și oamenii din conducerea executivă le au la sfârșitul meciurilor: „Uneori exprimă și opinii despre partidă, despre fotbaliști”.

Prezență-surpriză în lotul pe care FCSB îl deplasează astăzi în Danemarca!
NORDSJAELLAND - FCSB
Prezență-surpriză în lotul pe care FCSB îl deplasează astăzi în Danemarca!

Diana Șucu, despre implicarea ei la Rapid: „Îi ajut pe băieți pe partea medicală”

Soția lui Dan Șucu a reacționat pe seama articolului. Diana Șucu susține că implicarea ei se rezumă la faptul că administrează fundația Mobexpert și ajută fotbaliștii atunci când aceștia se confruntă cu probleme medicale.

Singura implicare pe care pot spune că o am la Rapid este că mă ocup de fundația Mobexpert, iar prin intermediul fundației îi ajut pe băieți pe partea medicală.

Spre exemplu, soția lui Papeau este însărcinată și a avut nevoie de un medic bun așa că am ajutat-o. Chiar Papeau, când s-a accidentat, a avut nevoie de medici buni și atunci l-am ajutat.

Nu pot eu să emit păreri despre jocul echipei, Doamne ferește!”, a afirmat Diana Șucu, conform iamsport.ro.

Toată familia Șucu e la Rapid

Diana a fost prezentatoare TV înainte să devină soția lui Dan și să renunțe la cariera pe care o avea. Ei au doi copii care au fost, de asemenea, în tribuna oficială la meciul cu Petrolul.

Copiii joacă fotbal la juniorii Rapidului și au constituit din start motivația lui Șucu de a investi în fotbal. Afaceristul preluase baza sportivă Coresi și plănuia să amenajeze acolo o școală de fotbal.

Terenurile sunt folosite acum de seniorii și de juniorii giuleștenilor. Acționarul principal din Giulești a mai achiziționat o bază sportivă, Constructorul, aflată în vecinătatea Pro Rapid, cantonamentul vișiniilor construit după indicațiile lui Mircea Lucescu spre sfârșitul anilor '90.

Dan Șucu și Victor Angelescu au sperat să preia și Pro Rapid, însă terenul și construcțiile au rămas prinse într-un hățiș birocratic după ce ele au ajuns în proprietatea Fiscului din cauza datoriilor pe care le acumulase clubul.

Baza e și acum a statului și e în paragină, nu ar mai putea să fie folosită fără să existe niște investiții mari pentru reamenajare.

VIDEO: Dan Șucu, escortat din stadion după Rapid - Petrolul 0-2

Mai multe știri de actualitate:

Știrile ProTV mută ora meciului Nordsjaelland - FCSB! » UEFA a dat curs cererii postului TV + de ce echipa lui Becali e singura care rivalizează cu Las Fierbinți

Dinamo anunță măsuri radicale, după ce un spectator a luat la țintă arbitrul: „Pe măsura faptei!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (38)
Timofte87
Timofte87  •  16 August 2023, 23:24
Postat de ED_BAD pe 16 August 2023, 22:42

Esti mult mai prost decat majoritatea prostilor de pe aici! Iesi!

***Penalty !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ED_BAD
ED_BAD  •  16 August 2023, 22:47
Postat de dobrin pe 15 August 2023, 17:08

Elena Ceausescu din Giulesti.

*** din Găvana! :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ED_BAD
ED_BAD  •  16 August 2023, 22:42
Postat de Timofte87 pe 15 August 2023, 21:18

Sucu spune ca face club profesionist . Or avea echipa medicala ? Or avea ceva contracte cu policlinici , spitale de specialitate ? Sau daca baietii au probleme suna la Duamna si o intreaba daca nu stie vreun medic . Asa procedez si eu , agenda telefonica si incep sa sun ...simpatica Duamna . Sau la ce probleme medicale se refera ? Sunt baieti tineri , nu cred ca au probleme

Esti mult mai prost decat majoritatea prostilor de pe aici! Iesi!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează