FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 3-1

Notele GSP după derby-ul bucureștean din play-out » Dinamo are 4 „corigenți”!

Rapid - Dinamo 3-1 // foto: Cristi Preda - GSP +26   FOTO
Rapid - Dinamo 3-1 // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 08:43 / Actualizat luni, 14 martie 2022 09:10

Rapid a câștigat derby-ul cu Dinamo din etapa 1 a play-out-ului, scor 3-1. „Alb-vișiniii” au profitat de fragilitatea defensivei dinamoviste, în special a stoperilor Aloe și Ehmann și a portarului Figueiredo.

Duminică seara, Rapid a obținut prima victorie împotriva lui Dinamo după aproape 14 ani. Un început furtunos al giuleștenilor, cu două goluri în primele 8 minute, au pecetluit soarta partidei.

Golurile 1 și 3 ale rapidiștilor au fost facilitate de nesiguranța jucătorilor din apărarea lui Dinamo. La prima reușită, Ehmann a fost depășit cu ușurință de Alexandru Ioniță. La a treia, Figueiredo a fost păcălit de șutul lui Adrian Bălan, deși acesta a fost pe centrul porții.

Spaimă în vestiarul lui Dinamo: „Retrogradarea e aproape! Îmi vine să mă las de fotbal”
RAPID - DINAMO 3-1
Spaimă în vestiarul lui Dinamo: „Retrogradarea e aproape! Îmi vine să mă las de fotbal”

Notele GSP după Rapid - Dinamo 3-1 

Ca atare, jucătorii din defensiva lui Dinamo nu puteau evita note mici. Figueiredo a primit 3, cel mai mic calificativ dintre toți jucătorii, în vreme ce stoperii Aloe și Ehmann, dar și „închizătorul” Carp au fost notați cu 4 în Gazeta Sporturilor de astăzi, disponibilă în format digital și la chioșcurile de ziare.

De altfel, un singur jucător dinamovist, atacantul Vlad Morar, a primit o notă mai mare decât 5. Golul marcat i-a asigurat un 6.

În cealaltă tabără nu întâlnim niciun „corigent”. De altfel, nimeni cu notă sub 6. O parte dintre jucători, Horațiu Moldovan, Belu-Iordache, Dragoș Grigore, Alexandru Ioniță, Kait și Adrian Bălan, au primit chiar 7.

Rareș Ilie, elogiat de Dumitru Dragomir după meci, la GSP Live, a fost notat cu 6.

Notele GSP după derby-ul bucureștean din play-out » Dinamo are 4 „corigenți”!

VIDEO » Ce a declarat Adrian Bălan după Rapid - Dinamo 3-1

Mai multe știri despre Rapid - Dinamo 3-1:

Nu le mai dă nicio șansă la salvarea de la retrogradare: „Doar Dumnezeu poate să-i ajute!”

Ruptură totală » Motivele pentru care Iuliu Mureșan n-a venit la Rapid - Dinamo

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
dvd1
dvd1  •  14 Martie 2022, 11:08

Dinamo nu are nici un corijent. Asta pt ca Dinamo nu are nici un fotbalist. Aia nu se pot chema fotbalisti. Pe maidan gasesti foarte multi care sint cu mii de clase peste gloabele astea. Retrageti Dinamo din campionat imediat. Urmeaza alte 8 infringeri la scoruri de maidan daca nu faceti asta. Dinamo retrogradeaza direct 100%. Clinceni e mult mai tare ca Dinamo. Nici cu Gaz Metan nu e sigur ca o sa cistige dar hai sa fim optimisti si sa le dam un egal. Asta nu e Dinamo. Pina aici a fost.

matei14
matei14  •  14 Martie 2022, 10:50

Notele arbitrilor? Am văzut o prestație foarte bună atât a lui Colțescu cât și a celor doi asistenți, cei mai buni din țară. Măcar nota 7 toți 3.

valentindragobete
valentindragobete  •  14 Martie 2022, 10:40

In vara vor fi declarați toți repetenți apoi urmează desființarea !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează