FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Petrecăreții Albu și Borza, trași de urechi de Ionel Ganea: „Dacă atât gândesc ei! Copilul acesta m-a surprins neplăcut”

Deși e critic cu Andrea Compagno (27 de ani, atacant), Ionel Ganea (50) e convins că italianul ar trebui să fie titular la FCSB în centrul ofensivei.
Deși e critic cu Andrea Compagno (27 de ani, atacant), Ionel Ganea (50) e convins că italianul ar trebui să fie titular la FCSB în centrul ofensivei.

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 10:16 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 12:33

Ionel Ganea, 50 de ani, fostul golgheter și campion cu Rapid, a analizat dur faza gândită de Alexandru Albu și Andrei Borza după înfrângerea de la Iași, cei doi distrându-se în club după prima înfrângere a anului.

Ionel Ganea a fost surprins de fotografiile cu Alexandru Albu, 30 de ani, și Andrei Borza, 18 ani, petrecând în club la Iași, fix în noaptea de după înfrângerea cu Poli (1-3) din Copou.

Cum va arăta echipa Rapidului fără Alexandru Albu și Andrei Borza, excluși din lot » Bergodi trebuie să improvizeze
Rapid
Cum va arăta echipa Rapidului fără Alexandru Albu și Andrei Borza, excluși din lot » Bergodi trebuie să improvizeze

Deunăzi, fostul atacant, campion cu giuleștenii, povestea într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că-și dorește ca Rapid să câștige campionatul, explicând și de ce.

Imaginile publicate de media cu petrecăreții din lotul lui Cristiano Bergodi l-au înfuriat pe fostul internațional!

Ionel Ganea, surprins de un detaliu: „Chiar îmi pare rău de Borza, băiat tânăr”

„Să le fie de bine! Mai e ceva de comentat?! Au «celebrat» eșecul de la Iași. Ce să faci, tată, dacă atât gândesc ei, dacă atât sunt ei de afectați?! Urât, n-am ce să zic.

Ce făceam noi după eșecuri? (râde) Problema este că nu prea pierdeam, asta e diferența. Până la urmă, așa se va face selecția vieții între fotbaliști și jucători.

Borza e foarte tânăr, dacă pornește așa... La vârsta lui, ar trebui să fie mai profesionist. Albu l-a expus pe mai tânărul său coleg. Sincer, chiar îmi pare rău de Borza, băiat tânăr, cum naiba să faci așa ceva?! După o înfrângere. Sunt surprins neplăcut, total, de acest copil", a reacționat Ionel Ganea pentru GSP.ro.

Acum, e avantaj pentru UTA și pentru Mircea Rednic că urmează miercuri meciul din Giulești. Eu chiar nu-mi explic cum au gândit copiii ăștia care au ieșit în club, imediat după înfrângere, cunoscuți fiind, doar joacă la Rapid!, și cu alt meci peste câteva zile.

Ionel Ganea

Alexandru Albu și Andrei Borza în club la Iași de Dragobete după 1-3 cu Poli!

Alexandru Albu (30 de ani) și Andrei Borza (18 ani) au fost surprinși într-un club de fițe din Copou după eșecul Rapidului cu Poli Iași (1-3). Și vor plăti financiar, o amendă cum nu s-a mai văzut, așa cum a transmis Daniel Niculae, pe lângă faptul că vor fi excluși din lot pe perioadă nelimitată.

A fost prima înfrângere a elevilor lui Cristiano Bergodi în meciurile oficiale din 2024, survenită după o serie de 5 victorii la rând. După meci, în momentul în care au mers în fața propriilor suporteri, fanii i-au apostrofat pe jucătorii giuleșteni: "Rușine să vă fie!".

Detaliul nu i-a surprins negativ pe Albu și pe Borza, care au ieșit în club, în "Fratelli" din Iași, petrecând de Dragobete, în timp ce ceilalți coechipieri erau cantonați după meci la hotel.

Citește și alte știri

Ovidiu Burcă o dă cu manta: „Trebuia să-l învețe cineva!”

EXCLUSIV // VIDEO Alex Chipciu a spus cine ar vrea să câștige titlul: „Tati, sunt parte din mine”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
branzoi
branzoi  •  26 Februarie 2024, 18:06

Bai Ganea, ce corectie le aplicai tu in vestiar daca erati colegi de generatie. Voleu in gura direct. Frasineanu poate sa elaboreze pe tema asta.

gheorghe
gheorghe  •  26 Februarie 2024, 14:53

din atitudinea lui borza se vede clar cat de arogant si ingamfat este ...asta deoarece este atat de ,,,naiv (!) incat sa creada in ,,aerele” cu care este umflat din pompele jurnalistice ale impresarilor si nu numai ....de jucat , el joaca doar datorita buletinului , nimic nu il recomanda in rest ...lucruri absolut valabile si pt a. dumitrescu ....si multi altii ca ei ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează