FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO L-au ignorat pe Liță Dumitru, dar alt stelist „s-a infiltrat” la sărbătoarea din Giulești

Marian Aliuță (44 de ani), fotbalist format și consacrat la Steaua, a făcut parte din echipa legendelor Rapidului în ziua inaugurării noii arene din Giulești. +46   FOTO
Marian Aliuță (44 de ani), fotbalist format și consacrat la Steaua, a făcut parte din echipa legendelor Rapidului în ziua inaugurării noii arene din Giulești.

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2022 21:22 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 22:07

Marian Aliuță (44 de ani), fotbalist format și consacrat la Steaua, a făcut parte din echipa legendelor Rapidului în ziua inaugurării noii arene din Giulești. 

Într-un interviu acordat Gazetei, Liță Dumitru (72 de ani), fost mare jucător la Steaua, Rapid și echipa națională, și-a manisfestat supărarea pe oficialii giuleștenilor, care au uitat să-l invite la inaugurarea noului stadion. Acesta a fost evitat pentru că la inaugurarea stadionului Steaua a plâns de emoţie!

Ziua pe care Giuleștiul nu o va uita niciodată » Rapid câștigă și meciul seniorilor, iar stadionul e gata pentru Liga 1!
INAUGURARE STADION RAPID
Ziua pe care Giuleștiul nu o va uita niciodată » Rapid câștigă și meciul seniorilor, iar stadionul e gata pentru Liga 1!

Aliuță, stelistul de la inaugurarea Giuleștiului

Liță Dumitru, fotbalist cu 110 meciuri în tricoul alb-vișiniu, a fost ignorat. În schimb, Aliuță a fost prezent la evenimentul de astăzi. Mijlocașul a strâns doar 10 apariții și un gol pentru Rapid, în sezonul 2004-2005.

Într-un interviu acordat în octombrie 2021, Aliuță mărturisea din nou dragostea pentru culorile roș-abastre: „Eu cred că suporterii de la Steaua și FCSB țin cu ambele echipe, asta este părerea mea. Așa sunt eu, țin și cu FCSB, dar și cu Steaua din Liga 2”.

Liță Dumitru, parte din Rapidul old-school

Liță Dumitru a evoluat pentru Rapid între 1967 și 1972. Dumitru și-a adjudecat alături de giuleșteni Cupa din sezonul 1971-1972 și a fost pe teren în victoria memorabilă reușită de Rapid cu Napoli în Cupa Uefa, 2-0, meci în care a și înscris. A fost pentru prima oară în istorie când o echipă din România elimină o formație din Italia.

Ion Dumitru i-a și antrenat pe giuleșteni în două rânduri. Mai întâi, între 1987 și 1988, iar mai apoi între 1996 și 1997.

VIDEO Prima seară în noul Giulești, văzută de sus » Imagini impresionante obținute de GSP

Citește și alte știri despre Rapid: 

EXCLUSIV Liță Dumitru s-a enervat: „Ce mare rapidist e Șumudică?” » Fostul mare internațional, supărat că n-a fost invitat la inaugurarea noului stadion „Rapid”

VIDEO Gazeta l-a dus pe Rică Răducanu pe noul Giulești: „Mi-am văzut visul cu ochii" » Amintiri spectaculoase ale fostului portar al Rapidului

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (42)
adyavr
adyavr  •  27 Martie 2022, 22:58

L-au uitat ei pe George Copos!

ucluj2011
ucluj2011  •  27 Martie 2022, 16:48

Incredibil!!! Aceeași FCSBiști băgători de seamă , postaci de profesie care probabil nici nu au fost vreodată pe stadion , ÎNDRĂZNESC (din frustrare , tică-lo-șenie și pro-stie) să vorbească o asemenea echipă cum este Rapidul , cu o așa istorie și tradiție neegalate , cu asemenea suporteri UNICI și NEASEMUIȚI. Sunteți la fel de ridicoli ca întotdeauna FCSBiștilor.

sulheticul
sulheticul  •  27 Martie 2022, 13:36

Aliuta e prieten bun cu Gigi Corsicanu, dacă nu o fi chiar neamuri prin alianta...asa "s a infiltrat".

Vezi toate comentariile (42)
Comentează