FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pierdere grea pentru Rapid » Un jucător important s-a accidentat: „Te așteptăm cât mai repede pe teren”

Nicolae Carnat ratează duelul cu FCU Craiova / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +10   FOTO
Nicolae Carnat ratează duelul cu FCU Craiova / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 13:53

Rapid nu se va baza în următoarele săptămâni pe mijlocașul Nicolae Carnat (23 de ani), cel care a înscris un eurogol etapa trecută, în remiza cu Dinamo, 1-1.

Carnat evoluase 90 de minute și în înfrângerea rușinoasă cu ASU Poli Timișoara, 0-2, în optimile Cupei României. Fotbalistul a suferit o entorsă de gradul doi la gleznă și nu va fi sigur pe teren la duelul cu FCU Craiova din campionat. Partida se joacă luni, de la ora 20:30.

Nicolae Carnat a suferit o entorsă de gradul 2 la gleznă și va lipsi la meciul de luni. Te așteptăm cât mai repede pe teren, Nicu”, se arată în comunicatul emis de giuleșteni. 

Rapid trebuie să plătească 100.000 de € pentru a-l transfera definitiv Carnat 

Rapid și-a adus gratuit cel mai bun jucător de atac, pe Nicolae Carnat, numai că atacantul e împrumutat de la CFR și transferul lui definitiv va costa. Giuleștenii ar trebui să achite 100.000 de euro ca să cumpere 85 la sută din drepturile asupra lui Carnat.

Împrumutat de la CFR, Nicolae Carnat a înscris contra lui Dinamo primul său gol în tricoul Rapidului, punând capăt unui secete de peste un an. El nu mai înscrise într-un meci oficial din august 2020.

Carnat are 23 de ani și a crescut la Viitorul în generația lui Ianis Hagi. Era considerat un supertalent, doar că a regresat după ce a plecat la Wolverhampton, în Anglia. A parcurs acolo junioratul, pe urmă a fost împrumutat în Danemarca, la Esbjerg. La revenirea în România a jucat la Dunărea Călărași, la Sepsi, la CFR și la Rapid.

400.000 de euroeste cota lui Carnat, potrivit transfermarkt

Fanii Rapidului, furioși pe fotbaliști: „Au băut până la 6 dimineața”

Înfrângerea cu ASU Poli nu le-a picat deloc bine fanilor giuleșteni, care îi acuză pe elevii lui Mihai Iosif că nu au o atitudine demnă de culorile clubului.

După meciul de la Timișoara, fanii Rapidului prin vocea liderului de galerie, Liviu Ungurean, zis și Bocciu, i-au atacat pe jucători pentru modul în care au ales se petreacă noaptea de după egalul cu Dinamo, un alt meci dezamăgitor făcut de giuleșteni.

Păi, dacă au băut la Lido până la șase dimineața”, a comentat Ungurean pe facebook, completat de un alt suporter: „Și a mâncat la Știrbei până la 9”, referire la antrenorul Mihai Iosif.

Fanii au aflat că în urma meciului cu Dinamo, lotul Rapidului a ales să petreacă până dimineață la restaurantul Lido din Capitală, unde Mihai Iosif i-a cinstit pe jucători, cu o zi înainte fiind ziua sa de naștere, anunță playsport.

VIDEO Victor Angelescu, critici la adresa FRF: „Nu înțeleg cum în Moldova se poate și la noi nu!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Ruptură între galerie și jucători! Fanii, furioși pe fotbaliști: „Au băut până la 6 dimineața”

EXCLUSIV FCSB versus cea mai bună defensivă din Liga 1: „Ar trebui să profite de problemele de acolo. Pot să câștige!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează