FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu recunoaște că Rapid negociază cu un jucător de 2 milioane de euro » Edi Iordănescu, implicat direct

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 19:38 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 20:47

După ce a bifat două transferuri în această vară, Omar El Sawy și Răzvan Oaidă, Rapid vrea să continue campania de achiziție. 

Formația lui Adrian Mutu negociază împrumutul lui Cătălin Cîrjan, a făcut oferte pentru Yuri Matias și Christopher Braun și îl are în vedere și pe Denis Drăguș. 

Căpitanul și-a anunțat despărțirea de echipă: „Un capitol încheiat cu mândrie!”
PLECARE
Căpitanul și-a anunțat despărțirea de echipă: „Un capitol încheiat cu mândrie!”

Rapid e interesată de Denis Drăguș: „Ne interesează românii din străinătate”

Dan Șucu a recunoscut că selecționerul Edi Iordănescu i-a propus să-l aducă pe Denis Drăguș, care nu s-a impus în străinătate, așa cum a dezvăluit recent Gazeta Sporturilor

Finanțatorul Rapidului a dezvăluit că formația sa este interesată de Drăguș și că acesta ar putea ajunge sub comanda lui Mutu. 

„Nu cred că doar nouă ne-a propus, dar selecţionerul a venit şi a stat de vorbă cu noi şi ne-a spus: «Domnule, avem doi-trei jucători foarte buni, care sunt în afara țării. 

De exemplu, de Drăguș ne-a spus «E un jucător la care ţin foarte mult și stă pe bancă de şase lunI. Îl pierd la naţională. Dacă tot investiţi, investiţi într-un jucător român pe care îl puteţi repatria şi să-i puteți creşte valoarea, ca să ajungă la echipa naţională».

 Mi se pare un lucru de bun simţ. Da, sigur că analizăm aceste opţiuni. Dar nu numai. Le prioritizăm. Pentru noi, jucătorii români, cu potențial de echipa naţională, care evoluează în străinătate, dar nu sunt titulari şi au posibilitatea de a se întoarce acasă, ne interesează”, a spus Dan Șucu la Prosport

Dan Șucu recunoaște că Rapid negociază cu un jucător de 2 milioane de euro » Edi Iordănescu, implicat direct
Denis Drăguș (foto: Imago)

Dragostea pentru fotbal a fost moștenită de Denis Drăguș din familie

Într-un portret făcut de GSP, Denis Drăguș mărturisea că dragostea pentru fotbal i-a venit de la tatăl său, Mihai Drăguș, fost atacant la FC Argeș, Suwon Samsung Bluewings (Coreea de Sud), Torpedo Moscova și Lokomotiv Nijni Novgorod (ambele din Rusia). 

„Nu l-am prins pe tata jucând, eram prea mic. S-a retras devreme, la doar 28 de ani, din cauza unei accidentări. Mi-a arătat însă imagini de când juca în Coreea și în Rusia. Când le vedeam, mă gândeam doar ce pot face ca să-l depășesc. Tot tata m-a dus la fotbal. M-a văzut că mă jucam cu vărul meu, Răzvan, care era portar, și mi-a spus gata: Mergeți la fotbal! Am început la Sf. Pantelimon, cu Florin Gheorghiu, acolo am învățat primele lucruri în fotbal. Apoi, am mers la Pro Luceafărul, unde am avut antrenori buni, Marcel Pigulea, Tănase Ion, Cristi Popescu. Și asta m-a făcut să iubesc fotbalul", povestea atacantul în 2017 pe atunci la clubul lui Hagi. Scouterii Academiei l-au descoperit când avea doar 12 ani. 

Cum a avut de ales între Academie și Dinamo

Am avut un amical la Ovidiu, împotriva Academiei, și am pierdut cu 1-5. Eu am marcat singurul nostru gol. Am fost chemat la probe, dar am vorbit cu tata și mi-a zis să mai aștept, pentru că sunt prea mic. Aveam doar 12 ani. Așa că am ajuns la Academie abia după vreun an și ceva. Îmi aduc aminte perfect. Am plecat spre Constanța direct de la școală. Am făcut trei zile de antrenamente, am jucat într-un meci-școală și imediat m-am mutat aici. Într-un meci din campionatul de juniori pe București, aveam 6-0 la pauză. Toate golurile date de mine. Atunci au început echipele din Capitală să se intereseze de mine. Așa că am avut de ales între Academie și Dinamo. Am luat însă decizia știind ce mediu și ce condiții găsesc la Academia Hagi
- Denis Drăguș

Denis Drăguș, doar 64 de minute în ultimele 4 luni

  • Împrumutat în iarnă de Standard Liege, Denis Drăguș nu s-a impus la Genoa. A strâns doar 5 prezențe. În total, 64 de minute. Ultimul meci jucat în Serie B a avut loc pe 
  • La belgieni, în prima parte a sezonului, a bifat 19 meciuri și 4 pase de gol.
  • Mai are contract cu Standard până în iunie 2024
  • A fost cumpărat de la Viitorul pentru 1,8 milioane de euro și a mai jucat și la Crotone
  • Are 5 selecții și 2 goluri la naționala României
  • E cotat la 2 milioane de euro de transfermarkt
     

Citește și:

Variantă propusă lui Becali pentru postul de fundaș dreapta la FCSB: „Este unul dintre cei mai buni jucători din România”

Fanii lui Dinamo se revoltă înainte de meciul cu FC Argeș: „Onorați istoria sau măcar respectați fotbalul!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (13)
sTmFcRpD1923
sTmFcRpD1923  •  07 Iunie 2023, 23:59

Bai frate nu contează cine vine la echipa și de la cine contează să joace cu adevărat și să corespundă cu certitudine și să arate că este un transfer reușit și la care unul dintre patronii m-ai ales acel ce îl urăm Cu toți noi rapidiști să regrete și la care sa plângă ce a pierdut acești jucători nu sunt de proasta calitate sunt de fapt utili numai că nu au avut timp să arate potențialul la echipa dar rapidului îi trebuie să aducă și să facă doar 3 transferuri de buna calitate și să fie un mercato reușit pentru rapid și să aducă 3 jucători de valoarea echipei noastre...1 un fundaș central care sa fie produs reușit și poate chiar un capitan al echipei sa fie acel capitan la care echipa sa fie cu moralul ridicat și concentrația la jocul pe care speram sa fie mai mare și mai strălucit fata de precedentul din care am ratat ocazia de calificare in cupele europene.. Al 2lea jucător sa fie un mijlocaș central și ofensiv cu o capacitate buna de a duce echipa în ofensivă cu pase și centrări și lovituri libere de calitate superioara cu golurile marcate contra fcsbului mai ales acel mijlocaș ofensiv sa arate că nu au eșuat ca l-au adus la echipa și valoarea să se vadă în teren și nu pe hârtie.... Și inca la care sa iubeasca cu adevărat suporteri echipei și încă

sTmFcRpD1923
sTmFcRpD1923  •  07 Iunie 2023, 23:54

Bai frate nu contează cine vine la echipa și de la cine contează să joace cu adevărat și să corespundă cu certitudine și să arate că este un transfer reușit și la care unul dintre patronii m-ai ales acel ce îl urăm Cu toți noi rapidiști să regrete și la care sa plângă ce a pierdut acești jucători nu sunt de proasta calitate sunt de fapt utili numai că nu au avut timp să arate potențialul la echipa dar rapidului îi trebuie să aducă și să facă doar 3 transferuri de buna calitate și să fie un mercato reușit pentru rapid și să aducă 3 jucători de valoarea echipei noastre...1 un fundaș central care sa fie produs reușit și poate chiar un capitan al echipei sa fie acel capitan la care echipa sa fie cu moralul ridicat și concentrația la jocul pe care speram sa fie mai mare și mai strălucit fata de precedentul din care am ratat ocazia de calificare in cupele europene.. Al 2lea jucător sa fie un mijlocaș central și ofensiv cu o capacitate buna de a duce echipa în ofensivă cu pase și centrar

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  01 Iunie 2023, 11:26
Postat de Eu2306 pe 31 Mai 2023, 21:43

Alooooo gsp Ce este de cenzurat la ***? *** se intituleaza aratarea asta cu pretentii de mare antrenor

Spui gsp, spui cenzura. Si nu numai cenzura, ci impunere a punctului de vedere, stergerea comentariilor care nu le convin (chiar daca nu incalca reguli la decenta)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close