FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Poate să plece!” » Conducerea Rapidului, prima reacție despre situația lui Adi Mutu: „Trebuie să găsim o soluție, nu?”

Conducerea Rapidului a vorbit pentru prima oară despre situația Rapidului
Conducerea Rapidului a vorbit pentru prima oară despre situația Rapidului

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 21:39 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 22:02

Victor Angelescu, acționar minoritar de la Rapid, nu exclude posibilitatea ca Adrian Mutu să părăsească ehipa în această vară. „Briliantul” e dorit insistent de Neftchi Baku, iar omul de afaceri dezvăluie în ce condiții s-ar putea produce despărțirea de Mutu.

Devine tot mai clară varianta unei plecări a lui Adrian Mutu din Giulești! Fără s-o spună direct, răspicat, conducerea clubului lasă de înțeles că e pregătită pentru acest moment și că nu se va împotrivi unei plecări a „Briliantului”, ademenit în Azerbaidjan cu un salariu amețitor.

Rapid are două variante de înlocuitor, dacă Mutu decide să plece la Neftci + Azerii insistă: salariul amețitor propus „Briliantului”
RAPID
Rapid are două variante de înlocuitor, dacă Mutu decide să plece la Neftci + Azerii insistă: salariul amețitor propus „Briliantului”

Victor Angelescu: „Dacă cineva îi achită clauza, Mutu poate să plece!”

„După cum am mai declarat, Adi e sub contract cu noi. Are o clauză de reziliere, dar nu pot să vorbesc eu. Nu pot să vă zic dacă există negocieri. Dar dacă un club îl vrea și-i achită clauza, poate să plece. 

Când am vorbit cu Adi Mutu, nici eu, nici domnul Șucu nu am avut discuții cu el pe acest subiect. Poate a vorbit Nico (n.r. - Daniel Niculae), el s-a dus în ultimele zile în cantonament. Noi trebuie să fim informați, Adi știe contractul, trebuie să fim și noi contactați de clubul respectiv. Clauza lui e în jurul sumei de 200.000 de euro. Dacă se achită clauza, clar, trebuie să găsim o soluție, nu? 

Suntem pregătiți tot timpul! E normal să ai tot timpul o soluție de avarie. Nu am contactat pe nimeni, noi avem un antrenor sub contract! Dacă se va activa acea clauză, e posibil să contactăm și noi pe cineva. Când s-a vorbit de naționala Nigeriei, nu existau să plece. Probabil că acum sunt șanse mai mari”, a spus Angelescu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Dacă suntem mulțumiți de munca lui? Noi voiam să luăm titlul! Dar suntem mulțumiți de munca lui. Dacă va avea această oportunitate de a pleca, nu ne vom împotrivi. Nu vă mint, nu am vorbit cu Adrian Mutu despre acest subiect. Nu puteam să-l sun și să-i zic: «Auzi, pleci?»

Mutu a ajuns să fie foarte atașat de acest club, dar pot să-l înțeleg dacă la mijloc sunt acele cifre financiare despre care se vorbește în presă. 

- Victor Angelescu

Victor Angelescu nu neagă: „Șumudică e o soluție”

Întrebat dacă Marius Șumudică ar putea reprezenta o soluție pentru Rapid în cazul în care Adi Mutu ia calea Azerbaidjanului, Victor Angelescu a recunoscut că legenda giuleștenilor se află pe lista clubului:  

În condițiile în care s-ar întâmpla acest lucru, vă dați seama că Marius Șumudică n-are cum să nu fie luat în calcul. La fel și Daniel Pancu, la fel și Bergodi. Toți trei pot fi pe această listă, va trebui să vorbim repede, să analizăm și să vedem pe cine luăm”, a afirmat Angelescu. 

Pe cine vrei antrenor la Rapid în noul sezon?

Să rămână Mutu
Șumudică
Bergodi

Rapid are două variante de înlocuitor, dacă Mutu decide să plece la Neftchi

În cazul în care Adrian Mutu va alege să accepte oferta lui Netfchi Baku, despre care GSP.ro a informat miercuri în exclusivitate, Rapid ar trebui să-și găsească urgent un antrenor nou, fiindcă sezonul va porni spre sfârșitul săptămânii următoare. Soluțiile la îndemână pentru giuleșteni sunt Marius Șumudică (52) și Cristiano Bergodi (58). Ambii au mai antrenat în Giulești și sunt liberi în momentul acesta.

Șumudică a fost demis de la Al Raed, din Arabia Saudită, cu care mai avea contract până în 2024, și se află în căutarea unui nou job. Bergodi a refuzat să semneze prelungirea contractului cu Sepsi deși câștigase Cupa României doi ani la rând.

VIDEO Marius Șumudică își anunță planul colosal în podcastul GSP: „Vin să iau titlul cu Rapid! Există doar un target în viața mea”

Citește și alte știri despe Rapid: 

EXCLUSIV Rapid are două variante de înlocuitor, dacă Mutu decide să plece la Neftci + Azerii insistă: salariul amețitor propus „Briliantului”

EXCLUSIV Lovitură! Vin după Mutu la București! Rapid riscă să-și piardă antrenorul chiar înainte de startul SuperLigii

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
bimbi79
bimbi79  •  07 Iulie 2023, 08:37

Imi pare rau ca rapidisti si-au dat seama ca Mutu e afon pe linie de antrenorat. Vreau doar sa gaseasca unul care sa respecte si sa copieze calitatile lui Mitu. Netfchi Baku CONDOLEANTE.

bimbi79
bimbi79  •  07 Iulie 2023, 08:36

Imi pare rau ca rapidisti si-au dat seama ca Mutu e afon pe linie de antrenorat. Vreau doar sa gaseasca unul care sa respecte si sa copieze calitatile lui Mitu. Netfchi Baku CONDOLEANTE.

Daniel1959
Daniel1959  •  07 Iulie 2023, 06:45

Sunteti atat de pregatiti ca a-ti lasat echipa in pregatiri cu Mutu si acum cu o saptamana inaintea inceperii campionatului il inlocuiti . Bravo d-lor actionari mai luati voi titlul centenar plus unu ????

Vezi toate comentariile (6)
Comentează