FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rasism, sexism și intoleranță. 7 declarații oribile ale lui Becali, ultima venită astăzi: "Ești femeie, mai ușor cu inteligența"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 13:31

De-a lungul anilor, Gigi Becali, patronul FCSB, a avut unele dintre cele mai atroce declarații din viața publică din România.

După ce a ieșit din pușcărie, Gigi Becali a promis că nu va mai face declarații publice. Dar nu s-a ținut de cuvînt, ba mai mult, a coborît din nou nivelul discursului.

Astăzi, în direct la România TV, Becali a avut un nou derapaj la adresa unei prezentatoare, când aceasta l-a contrazis: "Tu ești femeie, deci mai puțin cu inteligența. Ai văzut vreo femeie care să fie campioană la șah?! Niciodată o femeie nu poate să bată un bărbat la șah!".

O colecție de derapaje, de-a lungul anilor:

  • XENOFOBIE: "Aici e România şi se joacă fotbal românesc. CFR este o echipă ungurească din Ardeal";

  • RASISM: "Noi nu mai trebuie să transferăm la Steaua jucători negri şi ţigani. Negrul nu se pretează la Steaua şi nu joacă bine de la climă. Melodia aia a naibii, dacă nu-ţi vine să o cânţi... Aia cu «am avut şi vom avea mereu». Îţi vine să o cânţi, e aşa frumoasă. Eu o cânt. E melodia frumoasă, o cânt singur, îmi pun lacăt la buze să nu o mai cânt, pentru că mă obişnuisc aşa. Melodic îmi place";

  • INTOLERANŢĂ RELIGIOASĂ: "Eu nu iau niciodată pocăiţi. Consider că am ghinion cu ei. Pocăiţii sînt dintr-o sectă satanică. Încerc să le salvez sufletul";

  • INTOLERANȚĂ SEXUALĂ:

    "Homosexualii sînt protejaţi de Satana. Eu m-am lecuit de Satana şi nu primesc lîngă mine homosexuali. Un homosexual nu poate juca într-o echipă de fotbal. Jucătorii fac baie dezbrăcaţi şi nu le mai arde să dea gol";

    "Biblia spune foarte clar că femeia nu poate conduce! Ea trebuie să stea liniștită. Poate fi subordonată, dar să-l învețe pe bărbat, niciodată! Nu sînt eu misogin, așa zice Biblia. Eu sînt mai bătrîn, voi o să prindeți mai mult din vremurile alea în care se va alege praful, cu planeta condusă de femei!"

    "Tu ești femeie, deci mai puțin cu inteligența. Ai vreo femeie care să fie campioană la șah?! Niciodată o femeie nu poate să bată un bărbat la șah!"

  • LIMBAJ VULGAR & INTOLERANȚĂ PRIVIND PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI: "Ce naiba mă puneţi să vorbesc cu doamna Tatoiu? Doamna Tatoiu e dusă. Rîde ca proasta. Mă puneţi să vorbesc cu tîmpita asta. Să se ducă naibii la Bălăceanca. Păi eu vorbesc cu toate idioatele? Vorbim la subiect şi ea rîde ca proasta în p...";

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (113)
mioriticul
mioriticul  •  21 Aprilie 2017, 19:04

Asta e ... Pe un cioban il poti scoate din stana. Da stana din cioban never!

10203539246281878
Ionel Moldovan  •  21 Aprilie 2017, 02:43

Ei bine ,aici s-au intanit toti detractorii oierului.Doar cei pe care-i macina invidia,trufia ca nu pot reusii in viata posteaza cu atata ura.Vorba ceea,cainii latra caravana trece.

10150888724104949
Costinescu Vasea  •  20 Aprilie 2017, 23:03
Postat de romeverest pe 20 Aprilie 2017, 22:38

Cat de idiot poate fi acest Gigi Becali !! Spre informarea oierului : cea mai mare sahista a lumii este unguroaica Judit Polgar care are un IQ de 170 si care a reusit sa-l invinga pe marele campion mondial Bobby Fischer !! Tot spre informarea oierului, IQ inseamna coeficientul de inteligenta al unei persoane si care se stabileste in baza unor teste speciale !!

*** *** prea mult, totusi: "she is generally considered the strongest female chess player of all time". Adica un fel de cea mai buna din divizia B. Uita-te la Top 100 cei mai bunic jucatori de sah si vezi daca gasesti o singura femeie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (113)
Comentează