FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Răspunsul clubului în cazul fotbalistului pe care și-l dorește Becali: "Nu e cazul să ne opunem unei vânzări acum"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 19:59

Cristi Pustai, managerul general al lui Gaz Metan, a vorbit despre suma de 350.000 de euro pe care Becali spune că se pregătește s-o ofere medieșenilor pentru transferul lui Darius Olaru (20 de ani/mijlocaș ofensiv).

"Nu e cazul să ne opunem unei vânzări acum, nu trebuie să mai facem greșelile din trecut.

La Olaru trebuie să negociem și niște procente care, la un moment dat, vor fi mai importante decât suma pe care o vom primi acum. Olaru valorează mai mult de 350.000 de euro, dar până la urmă în țară există doar FCSB.

Totuși, în momentul ăsta, la cum mergem și în campionat, cred că e timpul să ne gândim dacă îl vindem în iarnă sau așteptăm vara. Trebuie să vedem dacă Olaru va juca la Under 21", a declarat Pustai la TV Digi Sport.

Gigi Becali a anunțat astăzi că e dispus să riște 350.000 de euro pentru a-l transfera pe Darius Olaru, însă va pune acești bani pe masă abia după o discuție cu Nicolae Dică și MM Stoica. Mai multe detalii AICI!

"Fortes e un jucător aproape pe același profil ca Gnohere. Vom mai aștepta probabil până la iarnă să vedem dacă va mai înscrie" Cristi Pustai

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  04 Octombrie 2018, 08:54
Postat de valeri.gazzaev. pe 03 Octombrie 2018, 20:56

fc fcsb nu e Steaua. Bagati-va mintile in cap, nu vindeti copilu' pe maruntis !

Steaua lui Gigi s-a calificat in ultimii 15 ani de 13 ori in Europa League sau Champions League :) Te doare ? :)))

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  04 Octombrie 2018, 00:32

Gigi Becali e cel mai tare. Ii avem pe Mbappe, pe Bale, pe Neymar, pe Modrici. In plus le-a bagat batzu prin gard si la caini, de a iesit cu incaiereala. Acum nu mai vrea sa mai joace nimeni fotbal acolo, asteapta toti mariri ca Nistor.

merace
merace  •  03 Octombrie 2018, 22:44
Postat de minell73 pe 03 Octombrie 2018, 22:38

Infractorul suprem nu se dezminte. Cum incepe o echipa sa joace ceva, cum le cumpara vedetele. Echipe precum gaz normal ca sunt terminati cu banii, si la prima oferta de 2 lei isi vinde vedetele. Puscariasul ii ia si ii tine rezerve sau nu joaca deloc. Insa scpul este atins. Omul care ar trebui sa fie in permanenta dupa gratii, nenoroceste incontinuu jucatorii tineri.

In cazul lui Golofca, cred ca tranzactia a fost ca sa ascunda vanzarea meciului. Golofca a fost trimis indarat la Botosani pe gratis la scurt timp dupa meci.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează