FOTBAL  »  Superliga  »  TRATATIVE

Răsturnare de situație » Fostul titular al Realului ar fi ajuns în secret în cantonamentul unei echipe din Liga 1

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 17:24

Transferul lui Michael Essien (35 de ani) la CFR Cluj a fost în cărți până în ultima clipă, chiar dacă tehnicianul Edward Iordănescu afirmase că nu este interesat de serviciile fostului jucător al lui Chelsea, AC Milan și Real Madrid.

Conform TV Digi Sport, Essien ar fi fost zilele trecute în cantonamentul CFR-ului din Polonia pentru a susține diverse teste fizice. Rezultatele ar fi fost însă extrem de nesatisfăcătoare, iar șansele de a ajunge la campioana României sunt unele infime.

"Au existat ceva discuții înainte de venirea mea aici. Dar nu s-a concretizat nimic. Nu știu despre ce sume era vorba, dar eu nu am avut nevoie de jucător.

Eu am oprit transferul lui Essien la CFR Cluj! Am destui jucători cu experiență și foarte valoroși lângă care pot crește cei tineri" Edward Iordănescu, antrenor CFR Cluj, pe 19 iunie

FAVORITUL LUI JOSE MOURINHO

Michael Essien a fost o piesă de bază în performanțele obținute de Jose Mourinho la Chelsea, fapt pentru care portughezul l-a adus cu el și la Real Madrid.

"Nu a fost doar jucătorul meu. Este ca un fiu pentru mine. Sunt tatăl lui alb. Este singurul fotbalistl care m-a luat cu el acasă, acolo unde s-a născut, pe străzile pe care s-a apucat de fotbal. M-a făcut să mă îndrăgostesc de Ghana", declara Mourinho la începutul lui 2018.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
100002473541087
Danut Ognean  •  03 Iulie 2018, 18:40

al ia gigi la fcsb sa fie sigur de locul doi

para.para
para.para  •  03 Iulie 2018, 18:28

Hal de titlu gigist.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează