FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 20:00

Răsturnare de situație! Mulțescu a anunțat ce echipă va folosi cu FCSB: "E limpede că așa vom juca"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 21:20

CSU Craiova va juca sâmbătă, pe Arena Națională, în ultima etapă a play-off-ului cu FCSB, un meci care va decide campioana Ligii 1.

Gheorghe Mulțescu, antrenorul lui CSU, susține că va folosi cea mai bună garnitură în meciul cu FCSB și nu va repeta primul ”11” trimis în teren în partida pierdută cu Viitorul, 0-1, când a băgat mai mulți puști.

"Noi am spus că protejăm niște jucători pentru meciul de Cupă, extrem de important pentru noi, dar și meciul cu Steaua face parte dintre meciurile importante, deci e limpede că nu putem alinia decât o echipă competitivă", a spus Mulțescu, conform TV Digi Sport.

"La meciul cu Viitorul am folosit tot ce aveam mai bun, poate cu o singură remarcă, Popescu, care este unul dintre jucătorii care nu fuseseră până atunci pe teren. Briceag, spre exemplu, nici n-a fost în teren, era gripat acasă" Gheorghe Mulțescu

cum ar putea arăta CSU CU FCSB

Calancea - Dimitrov, Kelici, Dumitraș, Briceag - Screciu, Mateiu - Jazvic, Gustavo, Bancu - Ivan

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (67)
fangigi
fangigi  •  10 Mai 2017, 22:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Si mai aveti si marca becalifera si va puteti considera fcsbisti de mici! Hei, hei!

randoom_._
randoom_._  •  11 Mai 2017, 00:53
Postat de waves pe 11 Mai 2017, 00:26

Daca echipa "sfantului",pierde absolut toate procesele .Tu tot cu fcsb o sa mai tii? .Ce te mana in aceasta lupta ? in loc sa tii cu adevarata echipa Steaua , si cu legendele voastre adevarate ? nu cu make , mimi , reghe si , si jiji...

daca. doar daca,dar mai este un singur proces in toaman,daca csa pierde procesul ala,totul revine la normal. de ce crezi ca becali a schimbat fix acuma numele,dupa 2 ani si jumatate de la decizie,cand nu il forta nimeni? ca sa le arate alora din justitie ca respecta decizia si pentru a fi indulgenti cu Steaua in procesul din toamna. daca aia de la mapn pierd procesul in toamna,totul revine la normal. si la cum merg lucrurile,o sa il piarda cu brio. iar ala nu mai poate fi atacat decat la cedo. iar la cedo nu au aia nicio sansa.

164609984023475
Costel Ivascu  •  11 Mai 2017, 10:20

Campionatul o porcarie , nu inteleg de ce se mai joaca si nu se da de la inceput titlul viitorului , echipa impinsa cu greu de arbitrii si de celelalte competitoare , care declara la unison sa iasa oricine campioana , numai steaua NU. Toate isi dau viata cu steaua iar cu viitorul joaca cu rezervele,isi dau autogoluri,fac scene demne de cascadorii rasului(vezi scena cand Marc iese la o minge banala si se loveste de un aparator de-al sau , iar Filip marcheaza in poarta goala.Federatia,liga,si comisia de arbitri , stau si se uita,fiind de acord cu mizeria din fotbalul romanesc,in loc sa taie in carne vie pentru a avea si noi un campinat ,curat,cinstit cu spectatori in tribuna.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează