FOTBAL  »  Superliga  »  AFAN

Război AFAN-Prunea: "Să ne spună ce bani ia ca membru al Comitetului Executiv"

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2017 16:23

AFAN, sindicatul fotbaliştilor, îl acuză pe fostul preşedinte de la Poli Iaşi că "se foloseşte de jucători", iar acesta acuză: "N-am mai văzut un şef de sindicat să ia bani de la patronat!".

Jucătorii de la Poli Iaşi cărora le vor expira contractele pe 30 iunie au avut o întâlnire cu noul preşedinte al clubului, Adrian Ambrosie. "Toţi au primit documente că se pot pregăti şi juca în partide amicale la orice club, iar Poli Iaşi urmează să le achite integral drepturile salariale, inclusiv pe luna iunie", spune Emilian Hulubei, preşedintele AFAN.

"Noi am avut grijă ca fotbaliștilor să nu li se diminueze cu nimic drepturile financiare din contractele pe care le aveau. Cu mult înainte ca domnul Prunea să facă scandal, să ceară intervenţia nostră", a adăugat Hulubei.

Respectivul for a şi emis un comunicat oficial în care îl acuză pe Florin Prunea că se foloseşte de jucători în lupta sa cu clubul:

"Trecând peste ipocrizia situației ("Să vină sindicatul, vor să taie din banii munciţi de jucători, este inadmisibil!" - în fapt exact modus operandi al dlui Florin Prunea cât timp a fost preşedinte), îl asigurăm că jucătorii de la Iaşi au ţinut în permanenţă legătura cu noi și au primit consiliere pentru toate documentele semnate cu clubul".

"Să ne spună ce primă a luat!"

Florin Prunea a fost vicepreşedinte AFAN la începutul anilor 2000. În 2002, el împreună cu preşedintele de atunci al sindicatului fotbaliştilor, Ionuţ Lupescu, au organizat celebrul marş al fotbaliştilor împotriva lui Dumitru Dragomir, şeful LPF.

Fostul internaţional a reacţionat: "Văd că nu a semnat nimeni comunicatul AFAN, dar ştiu cine l-a făcut. Îi cer public lui Emilian Hulubei să ne spună ce diurne îşi ia, ca membru în Comitetul Executiv, în deplasările echipei naţionale! Să ne spună şi ce primă de calificare a luat pentru Euro 2016! Dar şi ce face cu sutele de mii de euro pe care îi ia de la FIFPRO, sindicatul internaţional al fotbaliştilor. Aşa ceva nu există nicăieri, ca un şef de sindicat să ia bani de la patronat! Ăsta nu mai e sindicat!". 

"Eu am făcut sindicatul împreună cu Ionuţ Lupescu, dar noi nu luam bani de la FRF sau de la LPF! Aşa că să nu-mi dea mie lecţii cei de la AFAN!"  Florin Prunea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  21 Iunie 2017, 00:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zarqa
zarqa  •  20 Iunie 2017, 17:04

Când era jucător activ, Fl.Prunea, era un răzvrătit și mereu i se făcea nedreptate (în mintea lui), cît timp a fost conducător pe la Dinamo era un răzvrătit, mereu era nedreptățit, zicea el. Nu a zis absolut (măcar) odată că el este un pervers, un manglitor de doi lei, un fariseu și mafiot -pe deasupra. O stricăciune pe care nu poți avea încredere. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close