FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Război online după afirmațiile făcute azi de Nistor în conferință: "Așadar, Bursuc, cine minte?"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 19:23

Dan Petrescu și Dan Nistor au susținut azi o conferință de presă. Fotbalistul a ținut să dezmintă că l-a criticat pe antrenorul lui CFR în interviul pentru Actual de Cluj. În replică, jurnalistul care l-a intervievat pe Nistor a dezvăluit SMS-uri primite de la fotbalist, pentru a arăta că acesta minte!

Nistor nu MAI RECUNOAȘTE, jurnalistul l-a dat de gol

În interviul din Actual de Cluj, Nistor l-a atacat pe Petrescu: "N-am vorbit deloc, nu mi-a explicat de ce n-am mai jucat, de ce nu prind lotul. Nimic. Voi avea o discuţie lămuritoare cu cei din conducere, să văd ce se întâmplă [...] Spune, nene, ai ceva cu mine? Spune-mi, nene, de ce nu joc? Tăcerea asta… Ce-i asta? N-am 20 de ani. Şi vreau să joc, iar dacă nu se poate aici, voi pleca undeva unde voi avea şansa să joc”.

Astăzi, mijlocașul a negat vreun dialog cu jurnalistul Cătălin Suciu.

"Niciodată nu am zis şi nu o să zic aşa ceva. Cei din presă scriu foarte multe lucruri neadevărate, poate şi poziţia în care suntem îi deranjează pe unii, dar să sperăm că nu ne vor dezbina şi, la sfârşitul campionatului, să fim pe primul loc.

Îmi doresc să rămân și să câştig trofee cu CFR. Sunt jucătorul CFR-ului până în vară. Dacă clubul e de acord să-mi activeze clauza pe doi ani, o să joc în continuare la CFR, să fac lucruri frumoase aici şi să ajut echipa să-şi atingă obiectivele", a spus Nistor în conferință, conform TV Telekom Sport. 

Dan Petrescu i-a ținut partea fotbalistului: "Sunt convins că orice jucător de fotbal care nu joacă, fotbalist adevărat, e supărat şi trebuie să fie supărat. Orice fotbalist adevărat trebuie să accepte rolul de rezervă, şi eu am fost rezervă şi, când va fi chemat, să dea tot ce are mai bun pentru echipa la care este. Şi, din acest punct de vedere, n-am ce să-i reproşez inclusiv lui Nistor.

Din ce am citit în ziare, el ar fi răbufnit la adresa mea. La adresa mea, ca antrenor, n-a răbufnit niciun jucător şi am antrenat jucători cu nume în fotbalul mondial. N-am avut jucători care au venit să răbufnească, e clar că toţi antrenorii din lume au jucători nefericiţi, pe cei care nu joacă". 

JURNALISTUL SE APĂRĂ

Jurnalistul Cătălin Suciu a postat în urmă cu câteva ore explicații pe pagina lui de Facebook și a încercat să facă dovada spuselor lui Nistor printr-un SMS primit de la fotbalist, în care acesta se arăta nemulțumit că ziaristul îi publicase criticile la adresa lui Petrescu:

"Nistor s-a panicat pentru că, nu-i așa, nu-i puțin lucru să te iei de zeul Petrescu, de Mureșan și de toți atârnătorii de acolo. Îi scuzăm modul de exprimare, dar mesajul poate fi înțeles ca atare. Așadar, Bursuc, cine minte? Nistore, cine inventează?", sună o parte din dezvăluirile lui Suciu.

 catalin suciu

dan nistor2

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (23)
2065121473732655
Cătălin Sîrbi  •  09 Ianuarie 2018, 21:52

Nelu tea rugat iulia sa idai si ei o suta dojda mi sa sia tigari si maine ti da

maldini88
maldini88  •  10 Ianuarie 2018, 13:22

Conversație între Nistor și reporter: Reporter: Salut, putem avea o discuție în legătură cu situația ta actuală? Nistor: PARTIKIP...

gabriel63
gabriel63  •  10 Ianuarie 2018, 11:12

reporteru'lui Peste Prajit ... Pai din textul pe care ni-l arati reiese ca Nistor a spus ce ai pretins tu ca a zis ? Nici vorba , esti in ofsaid mare. Din text reiese ca dai pe goarna amanunte din discutiile cu omu' fara sa ai permisiunea lui ceea ce iti si reproseaza si Nistor .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează