FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Războiul clonelor V » Un fost fotbalist al lui Dinamo e consternat: "Cineva trebuie să răspundă!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 mai 2018 13:44

După imaginile de aseară, când CS FC Dinamo a remizat cu CSA Steaua pe stadionul Giulești, scor 1-1, în play-off-ul din Liga a 4-a, Ștefan Grigorie îi distribuie și pe alb-roșii în antologia "Războiul clonelor" a fotbalului românesc. Ar fi al cincilea episod al seriei, după Steaua, Rapid, Craiova și Timișoara.  

Echipa patronată de Nicolae Badea și antrenată de Marin Dragnea și Ion Marin participă în Liga a 4-a și poartă aceleași culori și aceeași siglă cu formația din Liga 1.

Cum deocamdată un "Talpan" al dinamoviștilor nu s-a ridicat cu pretenții, cele două gemene alb-roșii se ignoră în prezent. 

Problema a fost sesizată și de Ștefan Grigorie, fostul fotbalist al lui Dinamo, care se declară uimit de situația inedită oferită de fotbalul românesc.

"Lucrul acesta ar trebui să-l lămurească ei în primul rând. Chiar nu înțeleg de ce folosesc același nume, aceleași culori și aceeași emblemă. Cineva trebuie să răspundă pentru asta. Nu-mi dau seama cum se poate ca două echipe cu aceleași semne să evolueze în ligi diferite", a spus Ștefan Grigorie la TV Digi Sport.

macron
Siglele de pe echipamentul din Liga a 4-a (foto sus) și tricourile din Liga 1 sunt identice

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
demolarii
demolarii  •  26 Mai 2018, 21:13

Doua aspecte pentru domnul Grigorie.1. CSA Steaua e singura echipa care aparține de clubul original. Restul, Dinamo Badea și Dinamo Negoiță sunt francize. Fcsb nu are nici macar drept de franciza, la fel ca si Academica ( clubul Rapid București exista in continuare , are cel puțin secție de handbal feminin). 2. Dinamo Badea este acționar, cca 6%, la Dinamo Negoiță. Cum cele 2 activează în ligi diferite, nu exista conflict de interese.....Parcă arată altfel situația? E posibil un Talpan la Rapid ?

samertx
samertx  •  26 Mai 2018, 20:54
Postat de sibelius pe 26 Mai 2018, 19:33

Tu continui sa confunzi sectia de fotbal a unui club departamental cu un club. "Brandul" echipei de fotbal a M.I. nu exista.

Cum să nu existe, e marcă înregistrată.

sibelius
sibelius  •  26 Mai 2018, 19:33
Postat de rurik11 pe 26 Mai 2018, 17:20

Echipele se pot infiinta si desfiinta oricand dar brandul ramane. In aceste conditii se poate spune ca Becali a prejudiciat statul dar tot la fel procedeaza si Negoita. Daca tot se judeca prejudicierea statului ar trebui adusi in fata instantei toti cei care au fost implicati in afacere, cei care au fost parte a asocierii intre 2003 si 2014 inclusiv domnul Talpan si nu doar pentru situatia de la sectia de fotbal ci si la celelalte sectii unde exista nereguli. Spre exemplu la baschet domnul Talpan a prejudiciat statul roman prin asociere paguboasa si nereclamarea ei.

Tu continui sa confunzi sectia de fotbal a unui club departamental cu un club. "Brandul" echipei de fotbal a M.I. nu exista.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează