FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Războiul reclamațiilor! FCSB l-a reclamat pe Dan Petrescu la Comisii! Becali iese la atac: "Cine vrea să câștige la «masa verde» e hoț, mincinos, bandit și tâlhar"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 11:30

După ce CFR Cluj l-a reclamat pe Gigi Becali, FCSB a reacționat și l-a reclamat pe antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, după declarațiile făcute la adresa echipei roș-albastre (Detalii aici)

Gigi Becali a vorbit despre reclamațiile făcute de cele două echipe și spune că dacă se va respinge contestația CFR-ului, steliștii își vor retragere plângerea.

"Dacă au fost făcute niște cărți, le-a stricat Dumnezeu. Dan Petrescu a făcut declarații de 100 de ori mai grave, când a spus că «Suntem furați, ciuruiți». Probabil că reclamația lor va fi respinsă. Dacă se va întâmpla asta, mi-a spus Vasi (n.r. Vasile Geambazi, patronul din acte la FCSB) că noi renunța la plângere.

Nu avem nevoie de așa ceva, deși, pe regulament, CFR trebuie depunctată. Dar pe noi nu ne interesează să câștigăm campionatul la «masa verde». Cine vrea să câștige la «masa verde» e hoț, mincinos, bandit și tâlhar. Aici vorbesc la modul general. În România e posibil orice, dar e nu cred că Steaua poate fi depunctată și CFR nu", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Ce uită Becali

Deși acum se declară împotriva implicării comisiilor în deciderea campioanei, Becali uită că a făcut exact asta sezonul trecut. Patronul auto-exilat al FCSB a contestat la TAS titlul obținut de Viitorul, sperând să speculeze o porțiune din regulamentul Ligii 1. Nu a avut sorți de izbândă.

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Aprilie 2018, 23:01
Postat de sexilian pe 25 Aprilie 2018, 21:21

cu bricheta trebuia ,ca RAPID avea avantaj.............ne-asai guragoala,a dat norocul peste tine,ai un set nou de ANDONE,foloseste-l de trei ori pe zi,nu forta nota.........

a fost cu totul altceva atunci,arbitrul a amenintat ca va opri meciul de 3 ori,si a suspendat meciul cum era regulamentar,deci aberezi zilnic,asta e adevarul,daca ar fi fost corect in acele vremuri,fcrb trbuia sa joace tot anul fara spectatori care aruncau cu diverse pietre,fumigene etc in oameni

sexilian
sexilian  •  25 Aprilie 2018, 21:21

cu bricheta trebuia ,ca RAPID avea avantaj.............ne-asai guragoala,a dat norocul peste tine,ai un set nou de ANDONE,foloseste-l de trei ori pe zi,nu forta nota.........

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Aprilie 2018, 17:18

de atunci s-a vazut ca arbitrii au tras meci de meci cu fcsb iar contra CFRului se inventeaza cate un penalty pe meci. totul e bine cand se termina cu bine.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează