FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Răzvan Burleanu îi dă INTERZIS lui Mirel Rădoi la CSU Craiova: „Vă spun clar: NU”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 18:47

Corneliu Papură (45 de ani) a fost numit antrenor la CSU Craiova, însă la finalul sezonului oltenii vor încerca aducerea lui Mirel Rădoi (38 de ani), selecționerul naționalei României sub 21 de ani.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, susține că nu există nicio șansă ca Rădoi să ajungă în Bănie.

Corneliu Papură are în fața sa o perspectivă foarte frumoasă, aceea de a-și duce echipa de suflet, de pe banca tehnică, până într-o cupă europeană și aceasta trebuie să fie miza lor.

Cât despre posibilitatea ca Rădoi să plece ca antrenor la Craiova, vă răspund clar: nu! Dar, o să și detaliez. Încă de la început, am convenit cu Mirel Rădoi că angajamentul său cu Federația Romînă de Fotbal nu este doar pentru campania în curs, ci inclusiv pentru noua campanie, care va începe în toamnă. Atât eu, cât și Mirel Rădoi ne dorim să continuăm și după Campionbatul European din Italia”, a spus Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

”Încă de la început, amândoi am convenit că el va râmâne selecționer chiar și dacă rata calificarea la Euro 2019. Și, asta, pentru că vrem stabilitate. Toți antrenorii de la FRF au clauze de reziliere. Daniel Isăilă, spre exemplu, a trebuit să plătească o sumă de bani. Cred că nu a fost fericit când a plecat, dar asta este” Răzvan Burleanu

Citește și:

EXCLUSIV Detalii EXPLOZIVE din culisele Ligii 1! Răzvan Burleanu blochează contrareforma propusă de CFR + LPF

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1917554465234186
Silviu Nick  •  17 Aprilie 2019, 01:35

Oricum, Mirel Rădoi nu este copt pentru Universitatea Craiova. Mai are multe de invatat pana cand sa poata antrena acolo.

cata15
cata15  •  16 Aprilie 2019, 19:33

cica ii da interzis...jesus. omul a zis ca are clauza, trebuie achitata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează