FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Reacția CSU Craiova după ce Becali a anunțat ce transferuri va face FCSB: "Nu mai sunt acele vremuri de constrângere"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 decembrie 2017 11:59

După victoria celor de la FCSB cu FC Botoșani, 3-0, Gigi Becali a anunțat noi transferuri la echipa sa.

Finanțatorul stelist a declarat că va transfera un fotbalist care să fie decisiv pentru echipa sa. "Eu o să iau un jucător care o să fie decisiv pentru Steaua. Voi o să vedeţi. Nu mai spun cine e. O să vedeți voi. Nu vă spun dacă e străin. E din Țara Olteniei", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Marcel Popescu, președintele celor de la CSU Craiova, a vorbit despre declarațiile lui Becali și a spus că echipa sa nu va vinde jucători către formația roș-albastră.

"Țara Olteniei e mare. Poate că s-a referit că aduce de la Târgu Jiu. Nu a spus că transferă din capitala Olteniei. Sunt afirmațiile lui Becali și nu vreau să le comentez. Noi încercăm să nu intrăm în insolvență morală.

Dacă sunt oferte mai bune, pentru club și pentru jucător, din exterior, de ce să vindem în interior? S-au dus vremurile în care jucătorii erau luați în Armată și se transferau. Nu mai sunt acele vremuri de constrângere", a spus Marcel Popescu la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  12 Decembrie 2017, 22:33
Postat de valentinn10 pe 11 Decembrie 2017, 13:36

Nea marcele, nea marceleeee, ciocu mic ca va ia ala cu totul cu stadion nou daca isi pune mintea cu tine dar ai noroc ca n-are mintea ta de fudul cu fundul gol cum se spune pe la matale prin tara Oltenia...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucv1948
ucv1948  •  11 Decembrie 2017, 15:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  11 Decembrie 2017, 15:16

Se afirmă deja (eu chiar am anticipat de mult asta, Gigi fiind "previzibil" în coordonatele lui de gândire și simțire) că Gigi îi vizează pe Ivan și Mitriță, cei doi neaparținând în acest moment Universității... La Gigi noțiunea de onoare nu există sau, mai bine zis, este diferită de a oamenilor de bun simț: el este un individ ce poate oricând să se preteze la cele mai josnice ipostaze și chiar să se mândrească cu "istețimea" lui grobiană doar pentru că "face bani". Așa a ajuns să fure nu doar jucători ci echipe întregi, să pună piedici brutale și fără urmă de jenă contracandidatelor dar și să poarte fular alb-rosu și să urle precum "Câinii". ***, ***, pentru că inteligența și educația lui nu-i permit să înțeleagă nici fair-playul, nici recunoașterea la alții a valorilor morale și intelectuale pe care el nu le posedă. Un cioban cu ambitzuri. Un cioban.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează