FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Reacţia lui Claudiu Niculescu după ce a fost înjurat de propriul jucător: "E incredibil să faci aşa ceva în 2017"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 21:39

Claudiu Niculescu, tehncianul celor de la FC Voluntari, a vorbit despre gestul lui Adrian Bălan, jucătorul care l-a înjurat ca la uşa cortului în timpul meciului cu FCSB, pierdut de ilfoveni cu 1-2. 

"Am rămas şocat de gestul lui. Nu mă gândeam că se poate întâmpla aşa ceva.  La 48 de ore după meci a realizat gravitatea faptei lui, e incredibil să facă aşa ceva în 2017, într-un meci televizat, cu o asemenea audienţă.

Eu nu am absolut nimic cu el, cum crede. Introduc în primul «11» jucătorii care sunt în formă. Îmi respect jucătorii. De altfel, am demontat faptul că aş avea ceva cu el. De când am venit eu la echipă, el a fost într-un singur meci rezervă.

Ăsta e rolul antrenorului, să se agite, să strige. Dar de aici până la ajunge la concluzia că am ceva cu el e cale lungă", a declarat Claudiu Niculescu, la TV Digi Sport. 

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat cu jucătorul care l-a înjurat pe Claudiu Niculescu în timpul meciului cu FCSB

Scene șocante la FCSB - Voluntari » A înjurat către bancă, ținta a fost tocmai antrenorul: "Are boală pe mine, nu mă suportă!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
138672209828437
Gelu Oanca  •  20 Iulie 2017, 06:27

Dar ce il mai are la echipa, nu merita sa joace nici la echipa a 2 a.

267072583779166
Rus Roxy  •  20 Iulie 2017, 05:09

Aveam o parere super buna despre Claudiu ca antrenor dar din pacate isi arata limitele. E slab la caracter. Imediat dupa meci trebuia sa.l trimita la echipa a doua si sa.l puna pe lista de transferuri plus o corectie fizica plus masuri financiare din partea clubului

becalidinamovit
becalidinamovit  •  20 Iulie 2017, 01:31
Postat de steaua1986forever pe 20 Iulie 2017, 01:18

Sa vedem daca o sa mai joace etapa viitoare.......dar la cat de slab e Claudiu Niculescu, nici macar acum nu realizeaza ca la alte echipe omul ala disparea din lot pentru asa ceva......dar in fine, e viata lui, are o istorie intreaga de umilinte si calcat in picioare, incepand cu chestiunile personale.....dar nu e nimic, daca pe el nu il deranjeaza......asta e...

e trimis de conducere la echipa 2-a 3 luni ..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează