FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Reacția presei din Anglia după ce Essien a fost refuzat de CFR Cluj: "Un nou minim istoric"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 18:10

Michael Essien (35 de ani) a fost recent în România pentru a negocia un transfer la campioana CFR Cluj, lucru anunțat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. Totuși, Edward Iordăenscu recunoaște că nu și l-ar fi dorit pe fostul mijlocaș al lui Chelsea.

Ecoul refuzului primit de ghanez a ajuns până în presa din Anglia, britanicii fiind uimiți de faptul că Essien a fost respins de un club din România.

"Cariera lui Michael Essien a atins un minim istoric, după ce un club din România a refuzat să îl transfere. CFR, campioana din Liga 1, nu a vrut să îl ia din cauza vârstei înaintate, 35 de ani", au scris cei de la The Sun.

"Eu am oprit transferul lui Essien la CFR Cluj! Am destui jucători cu experiență și foarte valoroși, lângă care pot crește cei tineri"
Edward Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Vezi și: Edi Iordănescu oferă o declarație-șoc despre transferul lui Essien! Motivul pentru care a oprit mutarea

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
daniaania
daniaania  •  21 Iunie 2018, 10:00

Cine stie ce salar vrea !!! Stiu ei mai bine cum sa faca.

laurentiuci
laurentiuci  •  20 Iunie 2018, 22:14
Postat de conasu_boeru pe 20 Iunie 2018, 19:00

Nu cred că Essien ar fi venit fără un salariu de cel puțin 500 000 pe an plus bonusuri !Intrebarea e ce putea să facă în plus față de mijlocașii defensivi Hoban, Djokovici, Mureșan, Bordeianu sau Nouvier ?! Nimic, toți sunt peste el ! În plus crea o tensiune în echipă cu salariul dublu ! Îți dai seama de valoarea actuală după ultima echipă la care s-a dus : Persing Bandung !!!!???? Și încă ceva : nu a jucat de doi ani !!!

esti tare destept! cine ti-a zis ca n-a jucat de 2 ani?

adriann_
adriann_  •  20 Iunie 2018, 21:50
Postat de ge0x pe 20 Iunie 2018, 20:13

Hoban daca joaca 2-3 meciuri in Premier League , isi ia concediu medical un an. Nu a fost in stare sa joace 2 meciuri la Euro. Cu Albania innota prin iarba. Dupa 30 de minute era lesinat. Cu Elvetia nu mai zic ca ne.au calarit aia tot meciul. Așa ca lăsați.ne cu Hoban

Vezi ca ala care a cerut schimbare dupa primul duel cu un albanez a fost geniul neinteles Albec. Asta apropo de oameni luati la Euro si bagati in teren pe criterii intelese doar de asociatii clanului becali...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează