FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Reacție categorică a lui Mangia după ce fotbalistul a anunțat că vrea să plece: "Am alți jucători mai buni decât Gardoș"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 18:14

Devis Mangia, antrenorul lui CSU Craiova, s-a enervat teribil și i-a transmis un mesaj clar lui Florin Gardoș (30 de ani), care vrea să plece neapărat de la formația olteană în această iarnă.

"Pentru mine, situaţia este foarte clară. El îşi doreşte să joace mai mult, iar eu consider că sunt alţi jucători mai buni decât el. Dacă vrea să joace mai mult, foarte bine. Să îşi găsească o altă echipă", a declarat Devis Mangia la plecarea spre cantonamentul din Antalya.

Gardoș nu duce lipsă de oferte și ar putea rămâne în Liga 1, unde e dorit de Poli Iași, Antrenorul Flavius Stoican și-l dorește foarte tare: "Mi-l doresc, desigur. Am și vorbit cu el. De asemenea, i-am contactat pe conducătorii Craiovei și aștept decizia lor în următoarele zile".

925421 37740287 1098117870340643 4188241640776794112 o

2 aniare contract Gardoș la Craiova, semnat în vară. Clauza de reziliere e de 250.000 de euro

5 meciuria bifat fundașul de 30 de ani la olteni în acest sezon: 4 în campionat, unul în Supercupă

Citește și:

EXCLUSIV Mutarea începutului de an în Liga 1, aproape să se realizeze: "I-am contactat pe conducătorii Craiovei, aștept decizia lor"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dantz23
dantz23  •  09 Ianuarie 2019, 20:47

Ce poti sa mai spui cand antrenorul declara ca are jucatori bun in aparare in conditiile in care am luat golurile pe care le-am luat in prima parte a campionatului si toti spun ca apararea e punctul slab al echipei...E clar ca nu putem spera la altceva cat timp antrenorul apreciaza starea actuala...Kelici caruia ii este frica sa mearga 10 metri cu mingea la picior si paseaza la cel mai apropiat coechipier... in plus este total confuz cand se apara fiind multiple situatiile in care am luat gol pe “mana” lui. Donkor care in afara de forta fizica nu prea are nimic si “ o comite” cam la fiecare meci. Tiago care da o “ siguranta de exceptie” apararii. Dimitrov care mai mult sta decat joaca si atunci cand joaca partea lui este de multe ori descoperita. Martici arata de multe ori ca nu poate duce un meci intreg iar Bancu nu e fundas. I-am lasat la final pe Popa si pe Briceag care nu mai necesita niciun comentariu cu o mentiune speciala pentru Briceag care este de “mare exceptie si angajament as spune”....In rest... no comment

kaloogarele
kaloogarele  •  09 Ianuarie 2019, 18:23

s-a enervat pacaliccione? daca ar sti pacaliccione ce m-am enervat eu la meciu' ala cu dinamo!

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  09 Ianuarie 2019, 06:38

MANGIA ARE DREPTATE IN CEEA CE IL PRIVESTE PE GARDOS DAR AR TREBUI SA RECUNOASCA SI CA ARE FOARTE MULTI JUCATORI FOARTE SLABI IN LOT SI SA IA MASURI

Vezi toate comentariile (3)
Comentează