FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacție dură după ce Becali și-a manifestat interesul pentru doi jucători de la ACS Poli: "Nu impresarii fac politica clubului!"

FOTO: ACS Poli
FOTO: ACS Poli

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2017 18:06

Radu Birlică, vicepreședintele celor de la ACS Poli Timișoara, a reacționat la auzul informațiilor conform cărora jucătorii Andrei Artean și Cosmin Bîrnoi ar fi aproape de un transfer la FCSB. 

 "Atâta timp cât nu s-a făcut niciun transfer, iar niciunul din cele două cluburi nu a comunicat nimic de mutările respective, înseamnă că au fost doar niște discuții de principiu și atât. Avem o relație excepțională cu clubul Steaua, dar noi nu am comunicat nimic, aceste transferuri nu sunt de actualitate.

Clubul Poli Timișoara vinde jucătorii, nu impresarii vând jucătorii, rețineți asta. Nu impresarii fac politica clubului", a declarat Radu Birlică, în exclusivitate pentru GSP.RO. 

În intenția de a-i transfera pe cei doi jucători, Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, l-a sunat în această dimineață pe pe Cristea Opria, impresarul celor doi jucători. 

Citește și: Motivul pentru care Becali a fost refuzat de impresarul unui jucător din Liga 1: "Nu e pregătit de Steaua"

Două transferuri-surpriză pregătite de FCSB » Becali l-a sunat acum pe agentul jucătorilor

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (52)
ando89
ando89  •  03 August 2017, 20:22
Postat de catalynn pe 03 August 2017, 20:06

Nu e, dupa el pana la finele toamnei, anul curent, jjjijji isi ia brandul Steaua inapoi, Talpan e dat afara, procesul despagubirilor este aruncat la gunoi, Steaua CSA este desfiintata si alte din astea .... Acum cand vede ca nici vorba de ce spera el (insa mi le da dadea ca venind din surse sigure, sau mai sigure ca ale mele :-))) ) o da la intors :-))))

Păi și cu cvadrupla cum rămâne?! Că pe noi bancruta ne mănâncă:)) M-ar interesa măcar prognoza meteo pentru la anul, să știu dacă se face mălaiul. Și horoscopul:))

kwd2015
kwd2015  •  03 August 2017, 20:20
Postat de John Milne pe 03 August 2017, 20:23

Hai Bilbao hai Bilbao ole ole ole hai Bilbao hai Bilbao ole ole ole hai Bilbao hai Bilbao ole ole ole hai Bilbao hai Bilbao ole ole ole hai Bilbao hai Bilbao ole ole ole

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2015
kwd2015  •  03 August 2017, 20:17
Postat de vyyllyy pe 03 August 2017, 20:20

Copil de 12 ani fara viitorul ,gata m-am saturat prostia ta, cum sa te cheme kwd2015 ?, nume de r0ta ,ala e nume de cont ,aide capul meu imi pierd timpul *** *** *** , m-am coborat destul la mintea ta ,iesidi du-te unde iti e locul in subsol .

pai si vrei sa te plictisesti sa iti piepteni chica aia de cocalar de la spate? nuuuu. eu te tin in priza. coclendere. ahahahahhahahahahahahhahaha cum fai fato, sa te cheme vili? cata imaginatie (zero) sa aiba tac-tu? ahahahhaha ce nume de cocalar. ahahahahhahah

Vezi toate comentariile (52)
Comentează