FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

Reacție oficială după acuzele fără precedent ale lui Neaga: ”Presiune amestecată cu amenințare. E tipic românesc!”

Articol de - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 11:55

Adrian Neaga, antrenorul lui Poli Timișoara, s-a declarat nemulțumit de delegarea arbitrului Radu Petrescu la meciul cu Concordia Chiajna, programat azi de la ora 18:00. 

Contactat de GSP.ro, Cristian Tănase,  președintele Concordiei, spune că declarațiile lui Neaga nu sunt normale și îndeamnă la mai multă atenție la fișa postului de care ține fiecare: 

”E un soi de presiune amestecat cu o eventuală amenințare. Nu mă miră nimic pentru că este tipic pentru unii români. Fiecare dintre noi greșim în felul nostru, dar preocupările antrenorilor la început de carieră ar trebui să fie altele. 

Observ că unii tehnicieni din România apar la suprafață doar când câștigă meciuri sau ca să pună o presiune anormală. Când se pierd meciurile mereu alții sunt vinovați. Cred că fiecare dintre noi cei care suntem implicați în acest fenomen ar trebuie să ne respectăm mai mult și să ne vedem fiecare de treburile pe care le avem în fișa postului. 

Nu cred că își permite cineva în ziua de astăzi să facă vreo greșeală intenționată. Nu cred că există așa ceva. Cu toții greșim, dar e mai bine să ne întreptăm greșelile și să punem umărul la redresarea fotbalului românesc să facem ceva mai constructiv decât să se întâmple ceva nemaivăzut în lume”.

Citește și: Măsuri incredibile anunțate de Neaga: "Veți asista la ceva nemaivăzut în fotbalul românesc! Ne va ști o lume întreagă"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close